E, ovo je prava ljubav! Duško jednim potezom oduševio ovu lepoticu, ona se odmah pohvalila VIDEO

E, ovo je prava ljubav! Duško jednim potezom oduševio ovu lepoticu, ona se odmah pohvalila VIDEO

Autor: | 30/09/2024

0

Restoran Duška Tošića otvoren je pre deset dana u elitnom, novobeogradskom naselju, a svakog dana se traži mesto više u eksluzivnom ugostiteljskom objektu.

Samo nekoliko dana nakon razvoda od Jelene Karleuše nekadašnji fudbaler je podelio lepe vesti, a kako je pop diva otkrila i ona je pozvana na otvaranje pomenutog lokala - ipak, njeno prisustvo je izostalo.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Fudbalski menadžer potpuno se posvetio novom zanimanju te je od jutra do mraka u restoranu gde o svemu vodi računa.

Poseban akcenat je stavio na jelovnik, a ono što je zanimljivo je detalj kome nikom nije promakao, reč je o nazivu jednog italijanskog specijaliteta.

Kao što je poznato, Jelenina i Duškova mlađa naslednica Nika veoma je popularna na društvenim mrežama gde broji nekoliko desetina hiljada pratilaca.

Upravo na svom TikTok nalogu Nika se pohvalila prelepim iznenađenjem koje je dobila od oca, a kojem se ni najmanje nije nadala.

Pročitajte: Dobra si majka! Oglasio se Duško Tošić, Jeleni posle razvoda poručio - Voleo bih da...

- Zdravo ljudi, moj tata je otvorio restoran i pošto je isti ovakav već postojao na drugoj lokaciji, tamo sam stalno jela neke zelene njoke.

I kada je otvorio isti takav, ja sam ga zamolila da me stavi na jelovnik i evo ih 'Nikine njoke'. Mislila sam da se šali kada je rekao da će da stavi moje ime. Osećam se specijalno - rekla je devojčica sa širokim osmehom.

@frnotnika

U životu treba da se častimo , Gallo Nero the one 🇮🇹😋 ♬ original sound - Nika

Ovo nije prvi put da se Duško pokazao kao tata za primer, pop diva je za rođendan njihovih mezimica objavila fotografiju velikih buketa koji je poslao Atini i Niki direktno u Pariz gde su one tada boravile sa majkom.

On svaki slobodan trenutak koristi da provede sa svojim naslednicama, a nedavno je Niku odveo na fudbalsku utakmicu, odakle se ona odmah pohvalila sa slikom u dresu.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić Instagram

Pročitajte još

Najnovije vesti