Lunu i Ninu znamo, a ovo je najmlađa ćerka Anabele Atijas: Blankica ima jedanaest godina i liči na mamu

Lunu i Ninu znamo, a ovo je najmlađa ćerka Anabele Atijas: Blankica ima jedanaest godina i liči na mamu

Autor: | 01/10/2024

0

Luna Đogani i Marko Miljković proslavili su prvi rođendan i krštenje ćerke Lane i tim povodom okupili su ljude do kojih im je najviše stalo. Među njima je, naravno, bila i Anabela Atijas.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Iako se dugo šuškalo da pevačica ne gleda blagonaklono na izbor zeta, reklo bi se da je vreme učinilo svoje, pa su svi nesporazumi izglađeni. Za to su, dobrim delom, zaslužne i unuke, Mia i Lana, koje baka obožava.

Pročitajte: Lepotica egzotičnog izgleda - Anabelina i Gagijeva mlađa ćerka slavi punoletstvo, njen život ne prate skandali FOTO

Inače, posle dužeg vremena Anabela Atijas pomirila se i sa bivšim suprugom Gagijem Đoganijem, a odnedavno ponovo zajedno nastupaju. Kao u stara dobra vremena.

Anabela i Gagi imaju dve ćerke, Lunu i Ninu Đogani, koje je javnost odavno upoznala. Najmlađa ćerka Blankica, koju je Anabela dobila u drugom braku, dugo se nije pojavila pred kamerama, pa su se mnogi iznenadili kada su videli koliko je u međuvremenu porasla.

Blankica Atijas rođena je u Sarajevu, 2013. godine, a nakon razvoda roditelja preselila se sa majkom u Beograd.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Drugog muža, Andreja Atijasa, Anabela je upoznala u Sarajevu, gde su se i venčali 2012. godine. Ubrzo su postali roditelji, a ona je tih godina govorila:

- Nisam mogla da izaberem boljeg oca. Spreman je da se žrtvuje i za moje ćerke i za svoju decu, a sve obaveze oko njih prihvata sa mnogo zadovoljstva, odgovornosti i razumevanja.

- Želi da oživi tradiciju koja se vezuje za njegovu jevrejsku veru i da Blankicu odgajamo u tom duhu, da bude “sefaratkinja” koja će govoriti veoma redak ladino jezik, kombinaciju hebrejskog, arapskog i španskog.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Ipak, ljubav nije dugo potrajala.

Anabela i Andrej su se rastali 2019. godine.

- Do razvoda je došlo posle višegodišnje borbe da opstanemo kao porodica. Oboje smo se lavovski borili, dali svoj maksimum i mogu da kažem da sam ponosna na nas, pre svega kao Blankičine roditelje, jer smo ostali u divnim odnosima - pričala je Anabela Atijas, koja je na kraju prošla kroz vrlo turbulentan period sa bivšim mužem.

Pročitajte: Anabela Atijas o razvodu - Danima sam se osećala kao da mi je neko umro

Ipak, čini se da je na kraju sve došlo na svoje mesto, a pevačica ne krije da uživa u društvu svojih naslednica.

Komentari (0)

Loading
Eva Čubrović Antonio Ahel/ATAImages