Ovo ne može svako: Majci Tanje Vojtehovski na kondiciji bi pozavidele mnoge devojke

Ovo ne može svako: Majci Tanje Vojtehovski na kondiciji bi pozavidele mnoge devojke

Autor: | 01/10/2024

0

Majka Tanje Vojtehovski oduševila izgledom

Tanja Vojtehovski uvek je s ponosom isticala da je u životu mogla da se osloni na nekoliko žena: baku Zoru i majku Zagorku, sestru Tamaru i ćerku Tijanu.

Aleksandar Krstović

 

- Ja se svaki dan zahvaljujem svemu na svetu što imam takvu porodicu – često kaže nekadašnja voditeljka, koja je posle 30 godina bavljenja novinarstvom promenila profesiju.

Pročitajte: Trendi frizura i plišana trenerka - Da li verujete da ovako izgleda majka Tanje Vojtehovski FOTO

Naime, dve godine nakon što je prestala da se prikazuje emisija “Život priča”, Tanja Vojtehovski je počela da radi kao sertifikovani NLP trener, o čemu je ranje govorila za HELLO!.

U jednom intervjuu Tanja je ispričala da je dete rastavljenih roditelja, te da su joj majka Zagorka, magistar psihologije, i baka Zora, profesorka istorije, bili životni uzori.

- Učili su me da kažem “molim” i “hvala”, da se uvek javim gde idem i kad se vraćam – isticala je Tanja Vojtehovski, koja je i svoju jedinicu vaspitavala na taj način, trudeći se da joj usadi tradicionalne porodične vrednosti.

Gospođa Zagorka Vojtehovski uvek je bila aktivna i puna života, a takva je i danas kada uveliko korača devetom decenijom života.

Pročitajte: Napustila je televiziju i promenila zanimanje - Izgled Tanje Vojtehovski zapanjio, druga žena

-Gospođa Majka, još malo pa 84 – poručila je Tanja u Instagram objavi, uz fotografije svoje majke na kojima se vidi kako, uz pomoć vesla, vešto upravlja čamcem.

 

 

Uz želje da joj majka još dugo bude živa i zdrava, mnogi su pohvalili energiju i kondiciju vitalne penzionerke.

 

 


 

Komentari (0)

Loading
Eva Čubrović Luka Šarac