Srđan Đoković otkrio: Evo kada Novak završava karijeru i gde će živeti sa porodicom

Srđan Đoković otkrio: Evo kada Novak završava karijeru i gde će živeti sa porodicom

Autor: | 01/10/2024

0

Život Novaka Đokovića intrigira srpsku ali i svetsku javnost te se neretko spekuliše o brojnim detaljima o kjima se ne zna, već samo nagađa.

Tako je sve češće pitanje kada će najbolji teniser svih vremena završiti karijeru i ostaviti reket po strani, kao i gde će živeti s porodicom u penzionerskim danima.

Dušan Milenković/ATAImages

 

Čini se da njemu penzija i završetak blistave karijere nije na pameti, posebno ne nakon osvajanja olimpijskog zlata u Parizu pre dva meseca.

Ipak, njegov otac Srđan otkrio je da će Novak, kada završi profesionalnu karijeru, živeti sa porodicom u svojoj Srbiji.

U emisiji „Maša i...” na „Sputnjiku” Srđan je govorio o brojnim temama. Između ostalog, o Novakovom odrastanju i planovima koje ima kada završi svoju veličanstvenu karijeru.

Srđan je otkrio da će Nole, kada završi karijeru, ostati da živi u Srbiji.

- Moja deca su se rodila ovde i Novak će, kad završi tenisku karijeru, živeti u svom gradu, Beogradu, u svojoj zemlji Srbiji.

Pročitajte: Jelena ne prašta, Novak otkrio - Moja žena bi poludela kad bi saznala

Mislim da nema većeg zadovoljstva, ponosa i uspeha od toga da tvoje dete pronosi slavu svog naroda i svoje zemlje svuda u svetu. Nema veće sreće.

Naša majka je Srbija, mi smo Srbi, živimo u svojoj zemlji Srbiji, ponosni smo na to što smo Srbi. Nikada nismo radili ništa protiv drugoga, svi su radili nešto protiv nas, ali mi smo ostali čudesno stameni.

Ostali smo na svojoj grudi, koliko nas ima. Nadam se da će nas biti više u budućnosti - rekao je Srđan.

youtube printscreen

 

Trijumfom na Olimpijskim igrama u Parizu Novak je zaokružio priču i dokazao da je najbolji sportista svih vremena, smatra tata Srđan i otkriva da će slavni teniser imati svoj muzej u prestonici Srbije.

- Što se mene tiče, on je zaokružio tu sportsku priču, igraće na još nekoliko turnira, ali mislim da je pokazao da je najbolji sportista sveta svih vremena.

Brzo će se raditi i njegov muzej u Beogradu, pored Muzeja Nikole Tesle, koji je najveći naučnik sveta svih vremena i to je sjajna stvar i mislim da će to još više učvrstiti snagu i veru Srbije i srpskog naroda u svoj narod i u svoju zemlju i da se ne stidimo ničega i da budemo ponosi zbog toga što smo Srbi - rekao je Srđan Đoković.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić Boško Karanović

Slične Vesti

Najnovije vesti