Posle restorana, da li je ovo novi Duškov posao? Tošić zapevao, ovaj talenat je godinama krio

Posle restorana, da li je ovo novi Duškov posao? Tošić zapevao, ovaj talenat je godinama krio

Autor: | 01/10/2024

0

Pre 17 minuta počela je utakmica Crvene zvezde i Intera, a veliki broj srpskih navijača je u Milanu kako bi bodrio crveno-bele.

Među njima su i javne ličnosti, a ono što je privuklo veliku pažnju jeste snimak na kom je Duško Tošić zapevao u društvu Nikole Rokvića.

Instagram

 

Šetajući ulicama Milana, pesmu je započeo popularni pevač, da bi se na njega nadovezao fudbalski menadžer i otkrio neke do sada nepoznate talente.

Bivši suprug Jelene Karleuše pevao je za nijansu tiše od Rokvića, ali mogli smo da čujemo da je veoma muzikalan, te su samo komplimenti na račun njegovog pevanja pristizali.

Duško Tošić zapevao je navijačku pesmu, a verujemo da se u njegovom doskorašnjem domu stalno mogla čuti pesma i muzika, s obzirom na to da mu je bivša supruga jedna od najpopularnijih pevačica na Balkanu.

Pročitajte: E, ovo je prava ljubav! Duško jednim potezom oduševio ovu lepoticu, ona se odmah pohvalila VIDEO

Podsećanja radi, Jelena i Duško pre dve nedelje stavili su tačku na 16 godina dug brak, a imovina stečena u bračnoj zajednici prepisana je njihovim dvema naslednicama - Atini i Niki.

Ubrzo potom, nekadašnji fudbaler otvorio je restoran u jednom elitnom beogradskom naselju koji je za svega nekoliko dana postao jedan od najposećenijih.

 

 

Ko zna šta ćemo sve o Dušku saznati, ovaj njegov talenat svakako je iznenadio široke narodne mase, a ko zna, možda odluči da se nekad lati mikrofona.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić Antonio Ahel/ATAImages

Najnovije vesti