Moć heroina: Ceca Bojković i Katarina Žutić kao najbolje prijateljice

Moć heroina: Ceca Bojković i Katarina Žutić kao najbolje prijateljice

Autor: | 02/10/2024

0

Na sceni pozorišta „Madlenianum“ premijerno je prikazan multimedijalni performans „Moć umetnosti 6 heroina“, koji je objedinio teatar, muziku, igru i modu. Inspiracija su 6 heroina, 6 umetnica, koje su inovacijama, vrhunskom umetnošću i verom u sebe unele novine u umetničko izražavanje, ušle u istoriju i izborile se da za života postanu priznate i slavne.

Mitar

 

Na sceni su se, između ostalih, našle mlade glumice Tamara Šustić i Tamara Aleksić, dok su ih iz publike bodrili Svetlana Bojković i Katarina Žutić, Madlena Zepter, Neda Todorović i Zdravko Šotra, Tanja Peternek...

Posebnu pažnju privukle su Svetlana Bojković i Katarina Žutić, koje ne viđamo često u zajedničkom izlasku.

Pročitajte: Gde baš nju? Kaja Žutić u seriji dobila ovu ulogu, šta će joj reći majka?

Majka i ćerka uskladile su jesenje odevne kombinacije, a mnogi kažu da dve dame s godinama sve više liče.

- Ja bih volela da ličim na nju u mnogo čemu. Ona je uspešna u svom poslu i postala je primer kako se gradi karijera tokom godina. Moj put je drugačiji i moj je. Ja nisam toliko uspešna, mislim pri tome na popularnost – rekla je Kaja u jednom intervjuu za HELLO! govoreći o majci za koju svi kažu da je prava dama.

- Trebalo je da prođe mnogo vremena da bih stekla status „dame“, zato što sam često igrala likove koji su sa društvenih margina. Međutim, u zrelim godinama dobila sam šansu i nisam je ispuštala. Nadam se da ću i u budućnosti dobijati takve prilike, kažu da se karijera gradi i na odbijenim ulogama.

Mitar

 

Svetlana Bojković i Katarina Žutić osim ljubavi prema glumi, dele i mnoga druga interesovanja, ali i životne vrednosti. Kako kažu oni koji ih poznaju, dve umetnice odlikuje i buntovna priroda, pa ne ćute pred nepravdama.

Komentari (0)

Loading
Eva Čubrović Mitar

Slične Vesti

Najnovije vesti