Tamara Dragičević i stariji sin modno usklađeni: Mali maneken je kao med

Tamara Dragičević i stariji sin modno usklađeni: Mali maneken je kao med

Autor: | 02/10/2024

0

Tamara Dragičević nedavno je po treći put postala majka, a kako se čini, vrlo brzo se vratila uobičajenim aktivnostima. Uostalom, kada kod kuće imaš troje male decenema vremena za opuštanje.

Instagram

 

Lepa glumica, zajedno sa suprugom Petrom, uživa u društvu naslednika, ćerke Staše i sinova Lazara i Borisa.

Pročitajte: Ruke pune sreće i ljubavi: Tamara Dragičević objavila fotografiju sa sve troje dece i istopila Instagram

Sudeći po fotografijama koje objavljuje na društvenim mrežama, reklo bi se da su stariji mališani oduševljeno dočekali društvo, a prema najmlađem članu porodice su beskrajno nežni.

Osim za glumu, Tamara Dragičević pokazala je i da ima sklonost za modu, a njene odevne kombinacije  mnogim devojkama su inspiracija kako se treba obući za izlazak, šetnju, odlazak na premijeru...

Ljubav prema lepim i maštovitim modnim kreacijama Tamara od malih nogu prenosi i na svoje naslednike. Ovog puta, pokazala je kako izgleda kada mama i sin usklade kombinaciju, idealnu za prve dane jeseni.

Instagram

 

Lazar Benčina na svet je stigao pre pet godina, i u međuvremenu je izrastao u preslatkog mališana.

Na pitanje kako su izabrali imena za decu, Petar Benčina je svojevremeno za HELLO! rekao:

- Nije bilo lako, priznajem. Svako ime koje smo stavili u uži izbor bilo nam je zanimljivo sat-dva, a onda bismo zaključili da to nije to. Ime Staša nam se dopalo jer u isti mah zvuči toplo i odsečno, retko je i, što je najvažnije, nije inspirativno za nadimke. Toga sam se uvek plašio.

- Lazar je dobio ime po mom dedi, koji je uvek bio stub porodice, a i danas je, iako ima dosta godina. Ne postoji član šire familije za koga nije učinio nešto dobro, gotovo da je ceo život tome posvetio. Ovo je bilo najmanje što sam mogao da uradim u znak zahvalnosti.

Komentari (0)

Loading
Eva Čubrović Antonio Ahel/ATAImages

Najnovije vesti