Sigurno se ugojio 20 kilograma, ako ne više: Šta se desilo Vuku Kostiću? FOTO

Sigurno se ugojio 20 kilograma, ako ne više: Šta se desilo Vuku Kostiću? FOTO

Autor: | 02/10/2024

0

Vuk Kostić godinama nosi titulu „najpoželjnijeg neženje” na javnoj sceni, a nije tajna da ima armiju obožavateljki. 

Međutim, da li će tako ostati sada kada je izgled Vuka Kostića doživeo potpunu transformaciju? Glumac više nije markantni frajer za kojim dame žude.

Ata Images

 

Naime, on je objavio najnoviju sliku na kojoj je u potpunosti promenio lični opis. 

Fotka je odmah uzburkala javnost, a dok su jedni tvrdili da je glumac nabacio kilograme, drugi su stava da je slika fotomontaža.

"Šta se desilo Vuku Kostiću?", "Da li je moguće da se ovoliko ugojio?", "Šta je ovo? Ne mogu da ga prepoznam", samo su neki od brojnih komentara.

Pretpostavljamo da je transformacija urađena za potrebe nove uloge, brojni korisnici Instagrama pomislili su da je u pitanju samo Vukova želja za promenom izgleda, te su ispod objave ostavili brojne komentare.

Pročitajte: Zavirite u planinsku kućicu Vuka Kostića - Ovo je tajno skrovište najpoželjnijeg neženje

Ovaj izgled Vuka Kostića naišao je na lavinu negativnih komentara jer su mnogi njegovi fanovi složni u tome da on ne bi trebalo da čini ovakve promene u privatnom životu.

Glumac se povodom fotografije koja je napravila pravi haos na društvenim mrežama još uvek nije oglasio, a sudeći po osmehu koji ima, rekli bismo da je definitivno ceo ovakav imidž zarad neke nove uloge.

Instagram

 

Razloga za brigu među glumčevim obožavateljkama ne bi trebalo da ima, on je još jednom zablistao u novoj roli i istovremeno ostao veran mačo izgledu koji godinama neguje.

 

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić Antonio Ahel/ATAImages

Najnovije vesti