Dejan Milićević neutešan: Zbogom ljubavi, vidimo se na nekom lepšem mestu

Dejan Milićević neutešan: Zbogom ljubavi, vidimo se na nekom lepšem mestu

Autor: | 03/10/2024

0

Dejan Milićević spada u onaj krug javnih ličnosti koji bez ustručavanja govori o svakoj temi, bilo da je reč o odnosima u porodici, višku kilograma ili saradnji sa ovdašnjim zvezdama.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Šta se dešava u njegovom privatnom životu otkriva i na Instagramu, gde je veoma aktivan.

Pročitajte: Dejana Milićevića otac je napustio: Ne pamtim da mi je rekao da me voli, našao je novu porodicu, ženu, dom

U poslednjoj objavi je, nažalost, podelio tužne vesti, uz fotografiju dragog bića sa kojim je bio nerazdvojan skoro dve decenije.

- Posle 18 godina bezuslovne ljubavi moja beba je otišla na bolje mesto. Tiho i mirno. Čekaj tatu. Vidimo se jednog dana moja pufnasta dušo. Zajedno smo proveli čarobne dane i tih 18 godina je dokaz da smo jedno drugom dali tako mnogo ljubavi. Ti si kao moj sin i moj princ bio centar mog univerzuma – napisao je Dejan Milićević i dodao:

Instagram

 

- Lepoto moja, putuj srećno i hvala za ovih 18 godina bezrezervne ljubavi. Nema tih reči koje bi opisale našu ljubav i zajedničke trenutke. Vole te zauvek, pufno moja predivna i mirišljava, tvoji mama Sunčica i tata Dejan.

Dejan Milićević poznat je kao veliki ljubitelj životinja.

- Ja bih sve životinje oslobodio, nikada mi nijedna ne bi bila u kavezu. Apelujem kao javna ličnost da se zoološki vrt izmesti iz centra grada, da se životinje iz smoga i malih kaveza izmeste u prirodu.Toliko ima mesta da se napravi veliki rezervat gde bi imale koliko-toliko mogućnost da se kreću slobodno. Iskreno, više volim životinje nego ljude i alergičan sam kad vidim da se muče - rekao je jednom prilikom.

Komentari (0)

Loading
Eva Čubrović Antonio Ahel/ATAImages

Pročitajte još

Najnovije vesti