Udaje se Cakana, venčanje na Kosovu

Udaje se Cakana, venčanje na Kosovu

Autor: | 03/10/2024

0

Dragica Radosavljević Cakana, jedna od naših najcenjenijih pevačica, na estradnoj sceni je dugi niz godina. Prvi album je snimila kada je zakoračila u 30 godine, i od tada do danas njen život se odvija pred očima javnosti.

M.K./Ata Images

 

U prvom braku dobila je ćerku Maju, koja joj je podarila unučiće Uroša, Dunju i Mirku.

Pročitajte: Kakav šmeker! Pojavila se fotografija Cakaninog unuka, izrastao u ozbiljnog dasu

- Sa prvim mužem sam se rastala bez ružne reči, bez svađe. Naša ćerka nije ni osetila naš razvod, niti je bila u situaciji da pati za nekim od roditelja. U tom smislu uvek smo imali lepu komunikaciju i dogovor - prisetila se Cakana.

Poslednje dve i po decenije u srećnom je braku sa advokatom Nebojšom Negićem.

- Neša i ja smo se venčali 1997. godine i dugo živeli na Vračaru, gde i danas imamo stan. Devet godina kasnije preselili smo se u Sremčicu. Ukazala nam se prilika da kupimo prelepu kuću ‒ ispričala je pevačica jednom prilikom.

Jakov Simović

 

Supružnici su imali plan da se venčaju u crkvi, ali su morali da ga odlože.

- Nedavno mi je preminula majka, mesec dana kasnije Neši je umro tata, zatim i jedna bliska rođaka. Kad god smo planirali venčanje, nešto bi se desilo u nečijoj familiji, baš smo nedavno pričali o tome – priznala je pevačica.

Amir Hamzagic/ATAImages

 

Iz tih razloga, kako je navela u razgovoru za emisiju „Ekskluziv” TV Prva, oko te teme neće praviti pompu.

- Mogu reći samo toliko da će crkveno venčanje biti ove godine, i to u Gračanici, na Kosovu.

Pročitajte: Muž Dragice Radosavljević Cakane miljenik je dama, ali njena prva ljubav i otac ćerke Maje više nije tajna (foto)

Kao što je poznato, Dragica Radosavljević Cakana poreklom je sa Kosova. O rodnom kraju često govori, ali i tamo i odlazi.

- U poslednje vreme dosta vremena sam provela tamo sa mamom, koja je bila bolesna. Na kraju se predala, kao da više nije imala volju da živi – ispričala je pevačica, koja za ovu jesen najavljuje značajnije prisustvo na muzičkoj sceni.

- Smatram da pesme koje ja izvodim zaslužuju da se pevaju na svakoj kulturnoj manifestaciji. Izaći će i moj album sa starim izvornim pesmama koje sam snimila sa Narodnim orkestrom u Radio Beogradu, a biće tu i neke lepe balade s mojih ranijih albuma.

Komentari (0)

Loading
Eva Čubrović Antonio Ahel/ATAImages

Pročitajte još

Najnovije vesti