Upoznali su se na slavi, dva puta venčali i dobili Zorana i Konstantina: Dejan i Jelena Matić 12 godina uživaju u ljubavi

Upoznali su se na slavi, dva puta venčali i dobili Zorana i Konstantina: Dejan i Jelena Matić 12 godina uživaju u ljubavi

Autor: | 03/10/2024

0

Najpoznatiji blizanci na našoj muzičkoj sceni, Saša i Dejan Matić, uporedo sa karijerom gradili su i svoje porodice, pa se tako danas mogu pohvaliti skladnim brakovima i divnom decom.

Ata Images

 

Saša Matić venčao se prvi, pre dve decenije, a sa suprugom Anđelijom dobio je dve ćerkeAleksandru i Taru.

Pročitajte: 20 godina braka i dve prelepe ćerke - Ko je žena iz senke koja vlada srcem Saše Matića FOTO

Dejan je svoju buduću životnu saputnicu Jelenu upoznao 2011. godine, na slavi kod prijatelja. Neko vreme su se družili, ali se ubrzo rodila ljubav.

Venčali su se u julu 2012, prvo u Crkvi Svetog Vasilija Ostroškog na Bežanijskoj kosi, a zatim su sklopili i građanski brak.

Supruga Dejana Matića svojevremeno se pojavila u spotu svog muža za pesmu „Ona je moja”, pobrala je brojne komplimente, ali nije želela da se dalje eksponira. Odlučila je da se posveti porodici, suprugu i sinovima Konstantinu i Zoranu.

Instagram

 

Budući da je Dejan Matić zbog posla kojim se bavi često odsutan, Jelena je „glava kuće”.

- Supruga je stalno sa decom i već su malo oguglali na njen povišeni ton. Uspeo sam i ja da izgradim autoritet, a kako mi je to pošlo od ruke, ne pitajte me, ni sam ne znam. Nema kod mene nikad povišenog tona. Napravio sam sistem nagrade i kazne, to drugo u retkim trenucima. Kada ih kaznim, to znači da su baš prevršili svaku meru – rekao je jednom prilikom Dejan Matić, koji sa porodicom živi na relaciji Beč–Beograd.

Pročitajte: Dejan Matić - Jelena i ja, zaista, nikada nismo imali nijednu bračnu krizu

Upućeni tvrde da su dečaci nasledili muzikalnost od tate i strica, a popularni pevač tim povodom je izjavio:

- Pomoći ću im ako odluče da se profesionalno bave muzikom. Mislim da će to biti jedan odličan porodični kvartet.

Bračni par Matić dugo nismo videli zajedno u javnosti, ali su izuzetak napravili zbog svadbe Aleksandre Bursać i Stevana Sekulića koji su se venčali u Novom Sadu.

Antonio Anhel/Ata Images

 

Komentari (0)

Loading
Eva Čubrović Arhiva HELLO!

Pročitajte još