Dve godine posle razvoda Sonja Kolačarić spremna za novu ljubav: Postoji neko ko je poseban u mom životu

Dve godine posle razvoda Sonja Kolačarić spremna za novu ljubav: Postoji neko ko je poseban u mom životu

Autor: | 04/10/2024

0

Sonja Kolačarić, u jeku popularnosti koju joj je donela serija “Močvara”, stavila je tačku na svoj brak. Atraktivna glumica i njen emotivni partner, direktor dizajn studija Andrej Ivančević, daleko od medijske pompe, sporazumno su se razveli.

youtube printscreen

 

Par je svojevremeno bračne zavete razmenio u manastiru Feneka, da bi slavlje sa prijateljima i porodicom nastavili u jednom restoranu. U braku su dobili dva sina, o kojima su nakon razlaza nastavili da brinu zajedno.

Pročitajte: Sa decom napustila porodični dom - Razvela se Sonja Kolačarić

Zaista verujem da čovek u životu mora da se dekomponuje više puta, da moraju da se dogode situacija zbog kojih se odbaci neko prethodno “ja” da bi se ušlo u neku novu životnu fazu – rekla je Sonja u podkastu Bindž.

Iskreno je priznala da je u četiri navrata bila u takvim životnim previranjima.

- Moja prva velika životna promena bila je upisivanje fakulteta, zatim smrt majke koja mi je bila životni oslonac, onda i rođenje deteta. To je momenat kada sam shvatila da ja više nisam centar, centar je van mene. Potpuna obrnuta perspektiva – sve što je bilo više ne važi. Četvrti trenutak je moj razvod. Sve se urušava, ceo život koji je važio do tada više ne postoji.

Na pitanje, kako gleda na snimanje obnaženih scena, kao deo glumačkog posla, Sonja Kolačarić je odgovorila da nije stidljiva, ali jeste konzervativna.

Dušan Milenković / ATA Images

 

- Ne volim da se skidam. Imam stav da je moje telo moj hram, a ne hotel. Nije za svakoga. Nikad nisam volela da pokazujem svoje telo širem auditorijumu – priznala je glumica, pa istakla da pri donošenju svake odluke razmišlja prvenstveno iz ugla majke.

- Imam sinove koji su tinejdžeri. Ne bih mogla da podnesem da im drugari pokažu neki snimak.Prioritet mi nije scena u kojoj ću biti obnažena, nego ta mala bića.

Dušan Milenković / ATA Images

 

Imajući u vidu da je od razvoda prošlo dve godine, Sonja Kolačarić spremna je da krene dalje.

 Ne znam da li sam zaljubljena, to ponekad ne mogu da procenim. Postoji neko ko je poseban u mom životu. Sada sam u fazi kada pokušavam da shvatim da li sam zaljubljena ili nisam. Inače, super sam kada sam zaljbuljena. Kreativna sam, podetinjim, dobijem neke pozitivne vibracije – otkrila je zgodna glumica.

Komentari (0)

Loading
Eva Čubrović youtube printscreen

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti