Marina Perazić se vratila u Beograd, fatalna lepotica danas je penzionerka, da li biste je prepoznali?

Marina Perazić se vratila u Beograd, fatalna lepotica danas je penzionerka, da li biste je prepoznali?

Autor: | 04/10/2024

0

Marina Perazić očarala je Jugoslaviju kada se, kao članica benda “Denis i Denis”, početkom 80-ih pojavila na muzičkoj sceni. Otpevala je neke od hitova koji se i danas slušaju, a na vrhuncu popularnosti odselila se u Ameriku.

TV MNE screenshot

 

Uz nju je tada bio bubnjar Ivan Fece Firči sa kojim je dobila dve ćerke, Miu i Lunu.

- Za razliku od većine koji su u Ameriku otšli u potrazi za svojim snom, ja sam otišla sa idejom da više nikada ne budem pevačica.

U Njujork sam se zaputila kako me više niko ne bi prepoznavao na ulici. Iskreno, postalo mi je opterećujuće da me svako poznaje i da mi u svakom trenutku nešto dobacuje – pričala je.

Pročitajte: Sav prljav veš izneli su javno, Mia i Luna su jedino dobro što im se desilo u braku - Za ćerkama Marine Perazić i Firčija se SVI okreću FOTO

I pre nego što se preselila u Njujork, a i kasnije kad se vratila, Marina Perzić je uživala status fatalne zavodnice.

Neko vreme živela je u Novom Sadu, ali se pre šest godina vratila u rodnu Rijeku i dugo je nismo videli.

Letos se pojavila na jednom muzičkom festivalu u Crnoj Gori, gde je pokazala da je i dalje puna energije i raspoložena za pesmu. Ponovo nastupa sa Davorom Toljom i u tome uživa.

- Imamo mnogo nastupa, ali nikako da proslavimo 40 godina od kada smo snimili album. Meni je čudesno da smo Davor i ja i dalje na sceni, tim pre što smo penzioneri. Sreća što nas je Bog pogledao, jer ne znam šta bismo da živimo od naših penzija. To ne bi bilo dobro – iskreno je priznala Marina koja ima 66 godina.

Nedugo zatim, na Instagramu je objavila da je njena ćerka Luna rekla sudbonosno “da.

Instagram screenshot

 

To je, ujedno, bila prilika da se pevačica sretne sa nekadašnjim emotivnim partnerom i ocem njene dece. Nije tajna da su Marina i Firči posle razlaza imali vrlo turbulentan odnos, kao i da su jedno o drugom loše govorili. Ipak, čini se da su ti dani iza njih.

Marina Perazić nedavno se pojavila i u Beogradu, na premijeri filmskog hita “Džoker”.

kipit reels

 

Sudeći po fotografijama koje su stigle do javnosti, iako je zvanično penzionerka, duhom i energijom je daleko od tog statusa.

kipit reels

 

kipit reels

 

Komentari (0)

Loading
Eva Čubrović You tube printscreen

Pročitajte još

Najnovije vesti