Andrija Milošević nikad iskrenije: Plačem sam u sobi po 45 minuta

Andrija Milošević nikad iskrenije: Plačem sam u sobi po 45 minuta

Autor: | 04/10/2024

0

Retki su trenuci, da ne kažemo gotovo nemogući, kada imamo prilike da vidimo da je Andrija Milošević u suzama.

I kada se to dogodi, uglavnom su suze radosnice ili od smeha jer s pravom slovi za jednog od najduhovitijih glumaca današnjice.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Iako je uvek pozitivan i sa širokim osmehom na licu, malo ko zna šta se zaista dešava u životu popularnog glumca, jer on sve dobro skriva.

Pre nepune tri godine postao je otac dečaka Relje koga je dugo priželjkivao, te je to sigurno trenutak njegove najveće sreće.

Kada govorimo o tuzi, bilo je mnogo teških momenata koje je prevazišao, ali ostavili su dubok trag u njegovom životu.

Naime, Andrija Milošević u suzama neretko završi zbog onih koji nisu više u njegovom životu, iako se trudi da uvek bude staložen i smiren kada su teške situacije u pitanju.

Pročitajte: Niko nije znao da je ova poznata novinarka bivša devojka Andrije Miloševića

- Nemam roditelje, i brata koji mi je bio... jednog koji je prerano otišao, od ujaka. Zatim razne neke druge ljude, drugove, prijatelje...

Kada su krizne situacije, ne plačem nikada, skamenjen sam i hoću da budem čvrsta podrška i sebi i drugima, tako me Bog napravio.

 

@vecernjenovosti Tužna životna priča Andrije Miloševića #andrijamilosevic ♬ original sound - Večernje novosti

 

Ali onda prođe neko vreme i doživim neki okidač, bilo kakav, gledam film, čitam knjigu i, recimo, počnem da plačem po 45 minuta u sobi za svim mojim ljudima jer nisam tada stigao.

Kažu da se iza veoma duhovitih i uvek nasmejanih ljudi krije neka teška životna sudbina ili situacija... Dramski umetnik je jedan od njih, ali mu je sa dolaskom Relje sve mnogo lepše i lakše u životu.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić Antonio Anhel / Ata images

Pročitajte još

Najnovije vesti