Nakon sedam meseci Dragana objavila fotografiju sa Bijelićem, razvod ostavila po strani, ovo je bitnije od svega!

Nakon sedam meseci Dragana objavila fotografiju sa Bijelićem, razvod ostavila po strani, ovo je bitnije od svega!

Autor: | 05/10/2024

0

Razvod Dragane Mirković i Tonija Bijelića, već skoro sedam meseci ne prestaje da bude tema u medijima kako kod nas, tako i u regionu.

Dok Dragana ne prestaje sa nastupima i puni gotovo sve hale širom sveta, Toni se povukao i niže uspehe u svom biznisu daleko od očiju javnosti.

mirko tabašević

 

Dragana kao veliki profesionalac, nije dozvolila da joj krah braka dugog dve decenije, utiče na reputaciju i na poslovne prilike, pa je tako jednim potezom pokazala zašto je i dalje broj jedan na muzičkoj sceni.

Naime, folk zvezda najavila je večeras koncert u Oslu, gde su karte odavno već rasprodate, a uz njeno veliko ime stoji i ime pevača kome je Dragana strina.

Pročitajte: Dragana, da častiš! Devojka Marka Bijelića ne krije najlepše vesti, za ovo se živi FOTO

U pitanju je Robert Bijelić koji će ponovo zapevati sa Draganom Mirković na sceni, a ovo nije prvi put da se njih dvoje nađu rame uz rame na bini.

Od samog početka njegove karijere Dragana je bila veliki oslonac Tonijevom rođaku.

Uprkos razvodu i porodičnoj situaciji u kojoj su se našli Dragana i Toni, pevačica je ostala dosledna sebi i svom pozivu, te se nije libila da se na bini pojavi sa Tonijevim rođakom koji je izuzetno ceni i poštuje.

Dragana Mirković/Instagram

 

Povodom nastupa dva velika pevača, oglasio se i Marko Bijelić koji je najavio događaj i još jednom potvrdio da nema mesta za porodične nesuglasice na relaciji Mirković-Bijelić. 

 

Komentari (0)

Loading
Redakcija M.M./ATAImages

Slične Vesti