Preslikan Taške! Sin Viki Miljković izašao pred javnost, slavi 17. rođendan i baš je porastao

Preslikan Taške! Sin Viki Miljković izašao pred javnost, slavi 17. rođendan i baš je porastao

Autor: | 05/10/2024

0

 Sin Viki Miljković slavi 17. rođendan

Retko koji par iz javnog života ima tako lep i idiličan bračni život kao što imaju pevačica Violeta Viki Miljković i njen suprug Dragan Tašković Taške.

Stvoreni jedno za drugo, njih dvoje već gaze dve decenije zajedničkog života koji im je podario sina Andreja pre tačno 17 godina.

- Volete mama i tata najviše na svetu - napisala je Viki na fotografiji sa sinom koji je izrastao u prelepog tinejdžera, a mnogi su primetili da Andrej neverovatno liči na tatu.

Petar Đorđević

 

Inače, Viki je jednom prilikom govorila da u životu njena porodica ima tri važna datuma.

- Taške i ja imamo tri važna datuma, jedan je onaj kada smo se upoznali, drugi kada smo počeli da živimo zajedno i dan našeg venčanja.

Ipak, najsvečanije obeležavamo datum kada smo jedno drugome izgovorili sudbonosno „da“.

Pročitajte: Stan Viki Miljković u Nišu daleko od luksuza u Beogradu - Evo u kakvim uslovima je živela

 - Za uspešan brak nema tajnog recepta. Bitno je da jedna i druga strana u životu želi slične stvari. Ipak najbitnija je velika, zaista velika ljubav i poverenje - ističe pevačica koja smatra da nije loše kada u ljubavnoj vezi postoji mala doza ljubomore.

Pošto su postali roditelji Violetin i Draganov život se promenio, dobio je na kvalitetu. Slažu se da je istinsku sreću pružaju skladan porodični život i potomstvo.

- Naš sin Andrej je uneo sreću u Tašketov i moj život. Sve što postigneš u životu je lepo, ali deca su ipak ukras sveta - sa osmehom je pričala poznata pevačica koja se trudi da uskladi profesionalne obaveze sa roditeljskim i svaki slobodan trenutak posvećuje svom mezimcu.

 Sin Viki Miljković slavi 17. rođendan

- Kada radim i nastupam, volim da budem sama, a na poslovna putovanja idem isključivo sa suprugom. Svaki nastup za mene je poseban i mnogo razmišljam o njemu. Inače, ako nije reč o poslu, Andrej uvek ide sa nama.

Viki i Taške nikada nisu forsirali sina da se bavi muzikom iako je još kao mali pokazivao talenat.

Instagram

 

- Andrej voli i sluša moju muziku i komentariše ono što mu se dopadne. Veoma je muzikalan, čini mi se čak više od mog supruga i mene. Još je mali, pa jednog dana voli bubnjeve, sutra klavir i tako ukrug. Mi ga ne opterećujemo i ne forsiramo.

Kad bude želeo ozbiljno da se posveti muzici, sam će dati neki znak. Pored toga obožava sport, fudbal naročito. Kada nisam na sceni, ja sam samo mama koja je najviše posvećena svom sinu. Jurimo se po kući, skačemo, volimo da se igramo žmurke. Provodimo dosta vremena u šetnji, po parkovima i na raznim igralištima - rekla je Viki pre nekoliko godina za Hello magazin.
 

Komentari (0)

Loading
Jelena Mladenović viki_miljkovic/instagram