On posećuje Hilandar, a ona se udala i ima ćerku: Bivšeg muža Marije Kilibarde znate svi, danas izgleda ovako

On posećuje Hilandar, a ona se udala i ima ćerku: Bivšeg muža Marije Kilibarde znate svi, danas izgleda ovako

Autor: | 06/10/2024

0

Bivši muž Marije Kilibarde je poznati dasa

Marija Kilibarda se porodila i na svet donela prelepu devojčicu neobičnog imena. Tata Bane Vučelić do kasnih večernjih sati slavio je sa porodicom i prijateljima prinovu, a baka Ljilja je ranije tokom dana primila čestitke i otkrila kako se mama i beba osećaju.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Veza Baneta i Marije dugo je bila javna tajna, da li je venčanja bilo ili ne ostalo je nepoznato do danas. Par je više od četiri godine u skladnoj vezi, a u javnosti su se pojavili zajedno svega nekoliko puta.

Ljubavni život atraktivne i šarmantne voditeljke često je intrigirao domaće medije, a njena bivša ljubav danas je potpuno nestala iz medija i tek po neka vest  njemu može da se čuje.

Davne 2016. godine, Marija Kilibarda i njen tadašnji izabranik nekadašnji košarkaš Vladimir Radmanović zakle li su se na večnu ljubav. Slavlje se održalo na salašu u Starim Banovcima, čiji je vlasnik sam Vladimir.

Pročitajte: Stigla fotografija male Senje - Oglasila se svekrva Marije Kilibarde, otkrila u kakvom je stanju voditeljka nakon porođaja

No, sreća nije dugo trajala. Razišli su se posle samo godinu dana braka.

Stasiti sportista, rođen u Trebinju, igrao je za „Crvenu zvezdu“, kao i u „NBA“ ligi, tri sezone proveo je u „Lejkersima“ iz Los Anđelesa, a karijeru je završio u „Čikago bulsima“.

U medijima se poslednji put pojavio u aprilu mesecu kada je navodno opljačkan na Svetoj Gori u manastiru Hilandar. Njemu je, kako se navodi, iz sobe u manastirskom konaku ukradeno 350 evra.

Vladimir Radmanović je u prvoj polovini aprila sa nekoliko prijatelja boravio u poseti manastiru Hilandar na Svetoj Gori, a iz sobe mu je odnet novac, tvrdio je tada izvor za Kurir.

Podsetimo, pre popularne voditeljke Radmanović je bio u vezi sa crnogorskom manekenkom Jelenom Krivokapić, sa kojom ima ćerku Petru. Trebalo je da se venčaju, ali su se u poslednji čas predomislili.

Dušan Milenković / ATA Images

 

 

Otkako je priveo kraju karijeru, bivši muž Marije Kilibarde uspešno se krije od medija.

Komentari (0)

Loading
Jelena Mladenović Boško Karanović

Slične Vesti