Jelena Đoković i Tamara Vučić ponele iste cipele za manje od 24 sata: Ne tako udobne, uklapaju se uz svačiji stil

Jelena Đoković i Tamara Vučić ponele iste cipele za manje od 24 sata: Ne tako udobne, uklapaju se uz svačiji stil

Autor: | 06/10/2024

0

Cipele Jelene Đoković i Tamare Vučić su iste

Da li ste primetili da su cipele Tamare Vučić uvek istog oblika, samo druge boje?

Prva dama Srbije gde god da se pojavi, bilo u zemlji ili u inostranstvu, gotovo uvek nosi jedan model cipela i to s razlogom - one prosto idu uz sve!

Ovom modelu verna je i supruga Novaka Đokovića, Jelena, koja je nedavno u Beogradu u organizaciji Fondacije "Novak Đoković" održala sjajan događaj na kome je razgovarala sa dr Gordonom Njufeldom na temu "Kako zadržati bliskost sa decom uprkos izazovima odrastanja?“.

Antonio Anhel / Ata images

 

Upravo na ovoj manifestaciji Jelena je obula svetlo bež salonke, baš one koje smo videli na nogama prve dame Srbije u poseti Keniji, gde je u Najrobiju razgovarala sa suprugom predsednika Republike Kenije Rejčel Ruto.

Pročitajte: Ovako izgleda jedan dan Aleksandra i Tamare Vučić, predsednički par uživa u putovanju

- Razgovarale smo o unapređenju bilateralnih odnosa Srbije i Kenije u različitim poljima od zajedničkog interesa. Konstatovale smo da saradnja između naše dve zemlje ima veliki potencijal, još uvek nedovoljno razvijen, posebno u domenu obrazovanja, IKT, kulture, sporta, turizma, ekonomije.

Nakon Njujorka i Pekinga, osećam se počastvovano i uzbuđeno da se sretnem sa gđom Ruto, dragom Rejčel, u njenoj domovini.

 

 

Hvala na toplom gostoprimstvu i nadam se da ćemo se uskoro ponovo videti, ovoga puta u Srbiji - poručila je Tamara Vučić na svom Instagram profilu na kome su se našle fotografije susreta dve dame koje su blistale u odevnim kombinacijama.

Tamara je za ovu priliku obukla haljinu cvetnog dezena na kojoj su se našle različite boje: Od crne preko narandžaste i ljubičaste, a ovu neobičnu kreaciju upotpunila je elegantnim bež salonkama sa visokom potpeticom koje su savršeno istakle njenu ženstvenost.

Sa druge strane Novakova supruga je cipele ponela uz potpuno bež kombinaciju - oversize sako i haljinu u jednoj boji.

Antonio Ahel/ATA Images

 

Koja kombinacija vam se više sviđa, pišite nam u anketi ispod.

Koja dama je bolje iskombinovala cipele sa outfitom?

Komentari (0)

Loading
Jelena Mladenović Antonio Ahel, M.M/ATA Images