Nataša Kojić se vraća u Srbiju, zna se razlog! Kebina ćerka prima čestitke, bilo je i vreme

Nataša Kojić se vraća u Srbiju, zna se razlog! Kebina ćerka prima čestitke, bilo je i vreme

Autor: | 07/10/2024

0

Nataša Kojić se vraća u Srbiju! Ćerka Olje i Dragana Kojića Kebe pre deceniju i po otišla je put Amerike i od tada je nismo viđali u ovim krajevima.

Dok je živela u Srbiji ćerka Dragana Kojića Kebe snimila je tri albuma. U intervjuima koje je davala uoči preseljenja govorila je da je dobila stipendiju za Berkli, gde će nastaviti školovanje.

natashakeymusic/instagram

 

O razlozima zbog kojih se Nataša Kojić već godinama ne vraća u Beograd niko iz porodice Kojić nije govorio detaljnije. Ipak, činjenica je da su sa Natašom u kontaktu više preko društvenih mreža, nego uživo.

Upravo preko društvenih mreža Kebina ćerka je danas čestitala ocu rođendan, te je iskoristila trenutak da svoju publiku obavesti o povratku u rodnu grudu.

Pročitajte: Jednom i nikad više, Nataša Kojić o Kebinoj vanbračnoj ćerki - Ta devojka...

- Srećan rođendan Milivojeeee!! Najviše na planeti! Odbrojavam nedelje, mesece! Srećan dan mom tati! 

Beležim dan po dan, nedlju po nedelju i dolazim uskoro. Onda studiju treba malo drame za novu pesmu. Posle moje duge pauze, mislim da ću uskoro otpevati pesmu! Neki znaju i koju - napisala je Nataša Kojić.

Neki bi rekli da je bilo i vreme da Kebina mezimica zapeva posle toliko godina pauze i dok se čestitke nižu mnogi se pitaju, šta je to Nataša Kojić spremila ovog puta, dok slušamo njen stari hit "Oko plavo".

natashakeymusic/instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
Jelena Mladenović natashakeymusic/instagram

Slične Vesti