Milica Todorović prijatelju u poverenju otkrila prelepe vesti iz porodičnog doma, slavlje u Kruševcu

Milica Todorović prijatelju u poverenju otkrila prelepe vesti iz porodičnog doma, slavlje u Kruševcu

Autor: | 07/10/2024

0

Otac Milice Todorović Milan danas sa najbližima proslavlja veoma važan dan.

Naime, posle 40 godina karijere vreme je za odlazak u penziju.

 

 

Baš zbog ovog lepog povoda popularna pevačica propušta večerašnju proslavu 30. rođendana njenog velikog prijatelja i saradnika Stevana Radivojevića.

Frizer je okupio članove porodice, prijatelje i poslovne partnere u prestižnom, beogradskom restoranu, ali ipak izostale su neke njemu bitne dame, među kojima je i Milica Todorović.

On ju je pred prisutnim pripadnicima sedme sile pozvao kako bi otkrila zbog čega je sprečena da dođe na žurku, te je ona otkrila da je u porodičnom domu u Kruševcu.

Otac Milice Todorović od danas je zvanično penzioner, te je rešio da ovaj bitan trenutak u životu proslavi sa najmilijima.

Pročitajte: Milica Todorović sa osmehom progovorila o bebi - Majka bi volela da bude devojčica

Milan je penziju dočekao kao radnik jedne kruševačke benzinske pumpe, a ko god da je imao prilike sa njim da sarađuje za Todorovića ima samo reči hvale.

Podsećanja radi, pevačicin tata je pre nekoliko godina postao veoma popularan na Instagramu zbog humora i duhovitosti koje je ona sigurno od njega nasledila.

Instagram

 

- Jao, još će ispasti da sam veća zvezda od Milice (smeh). Znam da sam popularan, to me moja žena i ćerka snimaju pa prave šegu sa mnom. Ljudima se to sviđa. Dolaze ovde, jer svi znaju gde radim - priča Milan.

- Dođu kolima, zaustave se i onda me snimaju za Instagram, Tiktok, slikaju se sa mnom. Meni je to simpatično, ne ljutim se - uz osmeh dodaje Milan za "Kurir".

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić Antonio Ahel/ATAImages