EKSKLUZIVNO za HELLO! Velika je razlika između nas: Nikolija Jovanović o porodičnim odnosima, bratu i sestri

EKSKLUZIVNO za HELLO! Velika je razlika između nas: Nikolija Jovanović o porodičnim odnosima, bratu i sestri

Autor: | 08/10/2024

0

Odnos Nikolije Jovanović sa bratom i sestrom, danas je ovakav

Za pevačicu Nikoliju Jovanović 2024. je godina dvostrukog jubileja.

Deceniju uspešnog trajanja na muzičkoj sceni obeležava novim albumom „Lavina”, a toliko je i u skladnoj vezi sa muzičarem Reljom Popovićem, sa kojim je dobila ćerke, osmogodišnju Reu i trogodišnju Hanu.

Nikolija nikada nije krila koliko je vezana za svoju majku Vesnu, ali i za oca Vladu koji je u drugom braku dobio još dvoje dece, Teodoru i Luku koji su sada već odrasli ljudi.

Instagram printscreen @nikolijaofficial

 

Na pitanje kakav odnos ima sa sestrom i bratom, Nikolija je otvoreno odgovorila u intervjuu za HELLO!.

- Velika je razlika između nas, 11 godina, a Luka je 13 mlađi. Pre nekoliko godina, kad su porasli, počeli smo intenzivnije da se družimo.

Otkako se Teodora vratila sa studija u Atini, viđamo se svakodnevno, u šali kažem da smo kao junaci crtaća Lolek i Bolek.

Pročitajte: Kako su porasle - Nikolija Jovanović prvi put pokazala ćerke i raznežila javnost

Završila je internacionalni biznis kao i ja, vrlo je kreativna ali se nadam da neće da se posveti pevanju. Luka studira ekonomiju u Beču i često zajedno odlazimo kod njega. Lepo nam je, blizu smo i možemo da se vidimo kad se uželimo - bila je iskrena Nikolija.

Koliko su je ćerke promenile, zbog čega se nikad ne bi vratila u svoje dvadesete i zašto još nije vreme da snimi duet sa suprugom, ali i mamom, legendom narodne muzike Vesnom Zmijanac, otkriva Nikolija više u iskrenom intervjuu za septembarski broj HELLO! magazina.  

Hello!

 

 

 

Komentari (0)

Loading
Tanja Nikolić Antonio Ahel/ATAImages

Najnovije vesti