Fotografija Dragana i Nine Kobiljski ispred Specijalnog suda danas je rasplakala Srbiju

Fotografija Dragana i Nine Kobiljski ispred Specijalnog suda danas je rasplakala Srbiju

Autor: | 08/10/2024

0

Fotografija Dragana i Nine Kobiljski danas je rasplakala Srbiju.

U Specijalnom sudu u Beogradu danas je zakazano suđenje Vladimiru i Miljani Kecmanović, ocu i majci dečaka ubice koji je 3. maja prošle godine ubio devet svojih vršnjaka i radnika obezbeđenja Dragana Vlahovića.

M.M./ATA Images

 

Ispred zgrade ove ustanove stigli su roditelji nastradalih, zajedno sa advokatom koji će ih zastupati, Ognjenom Božovićem.

Među roditeljima našli su se i odbojkaški trener Dragan Kobiljski, koji je u zagrljaju supruge Nine stigao na suđenje roditelja dečaka koji je usmrtio i njihovu ćerku Emu.

Dragan i Nina u suzama su se pozdravili s drugim roditeljima i zagrljeni krenuli ka vratima zgrade suda, a ovo je ujedno i jedan od najtužnijih prizora otakako postupak traje.

Pročitajte: Završi se i 8. razred... Koga danas iz detinjstva ispratiti - Reči Nine Kobiljski paraju dušu, a tek kad vidite sliku dve sestre

Podsetimo, Dragan se često priseća tog kobnog 3. maja, dana kada je na 700 kilometara od Beograda primio stravičnu vest, povratka kući, ali i prvog zagrljaja sa suprugom koja ga je dočekala na vratima stana.

- Posle tog 3. maja mi tonemo, samo tonemo. Ja radim u Bukureštu, svako veče sam u stanu, gledam njenu sliku i kao da mi kaže: „Tata, biće dobro”.

M.M./ATA Images

 

- Kad ostanem sam, na viber joj često pišem poruke, pišem joj šta se dešava, i ubija me kada kao “last seen” vidim “long time ago”, ta sitnica me strašno boli - otkrio je otac ubijene devojčice i dodao da svakoga dana moli Boga da porodici da snage.

- Ja stalno pričam sa Emom. Kada postignem dobre rezultate, izađem iz sale, pogledam u nebo i zahvalim joj. Sećam se kada sam joj pričao, bila je mala jer je prevremeno rođena, „tata je prvo slušao da li dišeš, pa je slušao kako dišeš, valjda će se jednog dana pitati pored koga dišeš”. Nisam to doživeo - kroz suze je rekao Dragan Kobiljski.

- Ne damo nikome da nam oduzme našu Emu, rastanka nema, pokušavamo da nađemo utehu, ali teško ide.

Komentari (0)

Loading
Jelena Mladenović M.M./ATA Images

Pročitajte još

Najnovije vesti