Drama se odigrala u samom centru Beograda, oglasila se Anastasija: Opljačkana sam

Drama se odigrala u samom centru Beograda, oglasila se Anastasija: Opljačkana sam

Autor: | 08/10/2024

0

Najnovija objava Anastasije Ražnatović na Instagramu sve je šokirala.

Naime, mlada muzička zvezda je u okviru storija podelila da je sestra njene venčane kume Darija Milutinović pokradena u centru srpske prestonice.

Instagram

 

- Opljačkana sam večeras na uglu ulica Cara Dušana i Tadeuša Košćuška - piše u objavi i nastavlja se:

- Ukoliko neko pronađe dokumenta na ime Daria Milutinović, molim da se javi. Uz zahvalnost sledi i nagrada - napisala je, što je Anastasija podelila.

Anastasiji Ražnatović kuma na venčanju je bila najbolja prijateljica, glumica Tara Milutinović, a pevačica je tu odluku odavno donela.

- Ona mi je najbolja drugarica. Sutra će mi biti i kuma na venčanju. Za nju mi ništa nije teško da uradim. Znamo se i družimo od moje 12. godine - ispričala je Ražnatovićeva jednom prilikom u emisiji „Nedeljno popodne”.

Pročitajte: Olivera skače od sreće i grli snaju! Anastasija i Nemanja imaju najlepši povod za slavlje FOTO

Objava Anastasije Ražnatović proširena je brzinom svetlosti putem društvene mreže te verujemo da će se uskoro ova priča završiti srećnim krajem.

Inače, ko je zaboravio, Tasina kuma je mlada glumica koja je briljirala u nekoliko skorašnjih filmova koji su zabeležili veliku gledanost u bioskopima.

Instagram

 

Ipak, ono što retko ko zna jeste činjenica da je Tara unuka legendarnog fudbalera i trenera Velibora Bore Milutinovića i završila je čak dva fakulteta.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić Milan Maričić ATA images

Pročitajte još

Najnovije vesti