Ćerko, preponosan sam! Mina Joksimović u rukama drži blago, Željko se odmah oglasio

Ćerko, preponosan sam! Mina Joksimović u rukama drži blago, Željko se odmah oglasio

Autor: | 08/10/2024

0

Ćerka Željka Joksimovića Mina krenula je očevim stopama i već sa nepunih 30 godina preti da nadmaši njegov uspeh, talenat svakako već jeste.

Na Muzičkoj akademiji diplomirala je 2022. godine, a koliko je talentovana znamo, kao što znamo od koga je nasledila talenat i ljubav prema muzici.

Instagram

 

Dane i noći Mina provodi u tatinom muzičkom studiju stvarajući magiju, a osim toga ona izuzetno lepo peva, iako za sada nema ambicija da u potpunosti krene tatinim stopama.

Dve godine nakon završetka osnovnih studija, ćerka Željka Joksimovića ponovo ima čime da se pohvali.

Ona je danas odbranila master rad i time stekla sedmi stepen visokog obrazovanja, pogađate ko se odmah oglasio na društvenim mrežama, i pohvalio.

Naravno, ponosni otac koji ne krije da je veoma srećan što je njegova mezimica sa 29 godina u svetu muzike uspešna podjednako kao on, ako ne i više.

Pročitajte: O ovom uspehu Željko može samo da sanja - Mina Joksimović preko noći postala svetski popularna

"Odbranila sam master rad na temu 'Filmska muzika Zorana Simjanovića u filmovima Srđana Karanovića'. Istražujući njegov svet zvuka, napravila sam korak dalje u svom", napisala je Mina na Instagramu.

Ovu njenu fotografiju podelio je odmah i Željko uz komentar: "Čestitam, ljubavi tatina! Preponosan sam."

 

 

Podsećanja radi, pre nekoliko nedelja Mina je uspela da za svega 24 časa na TikToku prikupi 20 miliona pregleda snimka koji je postao viralan.

Naime, ona je na pomenutoj društvenoj mreži odigrala izazov pod nazivom sluh čelendž i taj video okačila na platformu. Ujutru, kad se probudila, videla je da je njen video dobio više od osam miliona pregleda, a tokom dana je sakupio i 718.000 lajkova.

 

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić Instagram

Pročitajte još

Najnovije vesti