Nosiljka kakvu nema nijedna devojčica! Senju Vučelić mama i tata su kući u ovome doneli FOTO

Nosiljka kakvu nema nijedna devojčica! Senju Vučelić mama i tata su kući u ovome doneli FOTO

Autor: | 08/10/2024

0

Jeste li videli kako izgleda nosiljka bebe Marije Kilibarde?

Popularna voditeljka i njen izabranik Branislav Bane Vučelić izveli su danas iz porodilišta mezimicu Senju koja je na svet stigla pre tri dana.

Ivan Vučićević

 

Šarmantna voditeljka ništa nije prepustila slučaju, te je iz porodilišta izašla u izdanju kakvo bi poželela svaka porodilja.

Savršeno stilizovana u svakoj prilici, Marija je nosila crne helanke i crni kardigan, savršen za jesenje dane pred nama. Tamne boje razbila je crvenim patikama, dok je oko vrata nosila šarenu ešarpu.

Osmeh sa lica nije skidala, dok je tata nosio bebu u naručju.

Ono što nam je svima zapalo za oko je nosiljka bebe Marije Kilibarde koja nije uobičajena za devojčice, priznaćete.

Pročitajte: On posećuje Hilandar, a ona se udala i ima ćerku - Bivšeg muža Marije Kilibarde znate svi, danas izgleda ovako

Naime, Senjini roditelji odlučili su se za neutralnu, bež nijansu takozvanog jajeta ili nosiljke u kojoj su iz porodilišta izneli mezimicu.

Upravo u tome će se dok je veoma mala prevoziti u automobilu jer je zamena za klasično autosedište. Ali, složićete se, nije tipična ženska boja.

Ivan Vučićević

 

Podsetimo, radosne vesti obradovale su porodicu, a prva se oglasila Marijina svekrva, poznata glumica Ljiljana Dragutinović, koja nije krila sreću zbog prinove.

- Hvala na čestitkama. Marija se odlično oseća, čule smo se, sve je proteklo u najboljem redu. Beba je zdrava, poslala mi je fotografiju unukice, prelepa je! - rekla je Ljiljana Dragutinović.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić Ivan Vučićević

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti