Karleuša spojila Duška i Bojana Karića, osim brakova sa njom i ovo im je zajedničko

Karleuša spojila Duška i Bojana Karića, osim brakova sa njom i ovo im je zajedničko

Autor: | 08/10/2024

0

Bivši muževi Jelene Karleuše svima su dobro poznati.

Prvi je Bojan Karić, sa kojim je svega šest meseci bila u braku davne 2005. godine, kada su u martu stavili tačku na nikad kraću bračnu zajednicu na estradi.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Zatim je 2008. na Vidovdan izgovorila sudbonosno "da" tada dvadesettrogodišnjem Dušku Tošiću, u kojeg se ludo zaljubila nakon kraha prvog braka.

Šesnaest godina proveli su zajedno, iako poslednjih pet u veoma lošim odnosima, da bi pre nekoliko nedelja i zvanično potpisali sporazumni razvod.

Kako je tada istakla JK, o Dušku više ne želi da čuje ni reč, niti želi da ima ikakav kontakt sa njim iako je on otac njenih naslednica.

Celokupna imovina stečena u braku prepisana je na Atinu i Niku, a tata ima prilike da ih viđa kad god to poželi i da ih vodi gde god one hoće.

Pročitajte: Gleda ih 160.000 ljudi - Karleuša u lajvu dobila poklon od jutjubera vredan 200.000 dinara

Nekadašnji fudbaler nedavno je otvorio restoran na Novom Beogradu, a kako je pop diva otkrila ona je bila pozvana na veliko otvaranje iako nije želela tome da prisustvuje.

Mada je bila decidirana u želji da o bivšem suprugu ne govori, u tome, čini se, nije uspela, što potvrđuje i jedna od njenih poslednjih objava na Instagramu.

Naime, pevačica je podelila snimak anonimnog gospodina koji upoređuje nju i Dženifer Lopez, ističući da je u svemu bolja latino diva.

Baš to je Jelenu asociralo na muškarce sa kojima je nekada živela pa je napisala:

- Rašo, vi se ponašate kao moji bivši muževi.

Instagram

 

Bivši muževi Jelene Karleuše, osim brakova sa njom, čini se da imaju zajedničko i to da su nakon razvoda ostali u veoma lošim odnosima sa muzičkom zvezdom.

A o tome ni ona ne želi da ćuti, već deluje kao da se često trudi da to istakne. Ko zna zbog čega.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić Radule Perisic/ATAImages

Pročitajte još

Najnovije vesti