Aleksandra Vasković presekla: Posle toliko godina vreme je za novi početak FOTO

Aleksandra Vasković presekla: Posle toliko godina vreme je za novi početak FOTO

Autor: | 08/10/2024

0

Supruga Bojana Vaskovića jedna je od najpopularnijih influenserki u domenu porodičnih, bjuti i modnih saveta.

Aleksandra, koja je inače doktorka medicine po struci, čini se da je sreću pronašla u nekoj drugoj profesiji, koja nema veze sa onim za šta se školovala.

Marija Mlađen/ATAImages

 

Iako je u početku to radila iz hobija, kako je njena popularnost rasla, ona je shvatila da je vreme očigledno za širenje biznisa i neke nove početke.

Pevačeva i njena najmlađa mezimica uskoro puni dve godine, te mama sada ima malo više vremena da se posveti karijeri i poslovnim obavezama.

Njena najnovija objava na Instagramu potvrdila je samo ono o čemu se dugo spekulisalo - supruga Bojana Vaskovića otvara marketinšku agenciju.

Ili nešto nalik marketinškoj agenciji, jer je na pomenutoj socijalnoj platformi otkrila da je u pitanju kancelarija, a ne lekarska ordinacija.

Pročitajte: Aleksandra Vasković uradila estetsku korekciju i odmah se pokajala, htela je da bude još lepša, ali sada izgleda ovako

- Ljudi, kancelarija se polako nazire i presrećna sam što ću imati prostor gde ću moći da se osamim i produktivno iskorostim svoje vreme!

Bilo je peripetija i još uvek nije sve gotovo, ali sada kada imam gde da sednem, mogu samo da kažem jedva čekam da vam pokažem ceo proces koji smo snimali.

Hvala puno mom majstor-timu koji su ispunili sva moja očekivanja kada je njihov posao u pitanju i mnogo više od toga, apsolutno ljudi i profesionalci za primer i svaku preporuku!

 

 

Podsećanja radi, žena frontmena "Leksington benda" pre izvesnog vremena govorila je o tome da je njena velika želja bila specijalizacija ginekologije koju je posle godina čekanja i dobila.

Ipak, da tu nije njena sreća shvatila je posle izvesnog vremena, posebno kada je treći put ostala u blagoslovenom stanju i trudnoća je bila veoma rizična.

Njene starije kolege od kojih je učila posao savetovale su je da učini nešto što njoj nije bilo na pameti. Ispostavilo se tri godine kasnije da je bila u pravu.

Tada je odlučila da ostavi specijalizaciju i posveti se porodici. Baš tada je i njen influenserski posao dobio na značaju i počela je od toga ozbiljno da prihoduje.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić Instagram

Pročitajte još

Najnovije vesti