Svi me pitaju da li imam nekoga: Nika Tošić tek napunila 15 i progovorila o dečku

Svi me pitaju da li imam nekoga: Nika Tošić tek napunila 15 i progovorila o dečku

Autor: | 09/10/2024

0

Mlađa ćerka Jelene Karleuše i Duška Tošića jedna je od najpopularnijih zvezda TikToka, gde sa svojim pratiocima deli detalje iz svog života.

Jedna od tema koje se neretko spominju jeste ljubavni život Nike Tošić o kojem ona do nedavno nije želela javno da govori.

TikTok/Nika Tošić

 

Ipak, napravila je presedan pa je sada jednom od pratilaca odgovorila na pitanje koje se neretko ponavljalo, pretpostavljate o čemu je reč.

O njenoj simpatiji ili potencijalnom momku. A kako je Karleušina mezimica istakla za sada je solo:

- Svi me pitaju da li imam neku simpatiju, ali nema ništa od toga. Ne znam kako vi nalazite neke ljude, ali ja ne mogu da nađem nikoga. Mislim, da, imala sam simpatiju pre, ali sad... Jako je teško naći simpatiju ovih dana.

Nika je napunila 15 godina, ušla u tinejdžerske vode i sada se roditelji spremaju da će, baš kao i Atina, uskoro saopštiti da ima dečka. Ipak, to će najteže pasti tati Dušku, čije će one devojčice biti zauvek.

Pročitajte: E, ovo je prava ljubav! Duško jednim potezom oduševio ovu lepoticu, ona se odmah pohvalila VIDEO

S druge strane, Jelena se pobrinula da ih nauči kako da u muško-ženskim odnosima ostanu dostojanstvene, dosledne sebi i da čuvaju svoju emociju, te da ne budu povređene.

A ljubavni život Nike Tošić sigurno će biti zanimljiv i buran s obzirom da je nasledila maminu lepotu te da će se dečaci ako već i nisu, tek zaljubljivati u nju.

Foto: Miloš Miletić

 

Ali baš kako i priliči devojčicama njenog uzrasta, Nika se trudi da ostane dosledna stavovima kojima su je roditelji učili i da se ne zaleće kada je ljubav u pitanju.

 

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić Instagram

Pročitajte još

Najnovije vesti