Suze u programu uživo: Ušao u studio, zagrlio Karleušu nakon sedam godina i izustio jedno

Suze u programu uživo: Ušao u studio, zagrlio Karleušu nakon sedam godina i izustio jedno

Autor: | 10/10/2024

0

Suze Jelene Karleuše nikog nisu ostavile ravnodušnim

Jelena Karleuša gostovala je u podkastu kod Stefana Lazarova, gde je pred makedonskom publikom ogolila dušu i još jednom pokazala da je veliki čovek i borac.

Lazarov/youtube

 

Na opšte iznenađenje prisutnih u programu uživo stiglo je veliko iznenađenje za pop divu, a sa njim i neočekivani gost.

Dok je govorila o ćerkama, razvodu i 2019. godini koja joj je donela mnogo tuge i bola u studio je ušetao veliki prijatelj njene pokojne majke Divne Karleuše.

Pročitajte: Karleuša spojila Duška i Bojana Karića, osim brakova sa njom i ovo im je zajedničko

Poznat srpskoj javnosti kao učesnik Velikog brata i veliki šoumen, Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13, susreo se sa Jelenom posle sedam dugih godina.

- Nikada se nije desilo da ovaj čovek dođe, a da nije doneo poklon. Boki zašto si se trošio? - pitala je Karleuša starog prijatelja koji je inače u rijalitiju najviše vremena provodio sa njenom Divnom, a prijateljstvo se nastavilo i nakon izlaska iz istog.

Suze Jelene Karleuše nikog nisu ostavile ravnodušnim

- Divna ga je obožavala. Kao prijatelja, dete, kao da joj je brat. Izlazili su zajedno, oni su se družili mimo mene - rekla je Jelena, a zatim je Boki 13 ispričao detalje o druženju sa Divnom koji su rasplakali divu kao nikada pre.

Lazarov/youtube

 

- U Beogradu sam živeo i u jednom trenutku sam ostao bez ičega, a onda je Divna, kada je išla u prodavnicu kupila hranu za sebe i paralelno za mene - ispričao je Boki, što je jelenu u trenutku dovelo do suza.

- Takva žena se više ne rađa, ja je zovem majka, ona je bila lavčina. Imam još jednu situaciju sa Divnom iz 2010. godine. Živeo sam na Novom Beogradu, a nisam mogao da sedim u stanu, imam traumu od stana i svega što mi se dešavalo.

Pročitajte: Reči kojima se nismo nadali, Jelena Karleuša nikad iskrenija - Ispada da smo Ceca i ja sestre

Divna me izvela na večeru, ja sam bio na sedativima i rekao Divni da ne mogu da spavam u stanu, ona je noć provela pored mene. Spavala je na fotelji, a ja na trosedu, takva je žena bila - ispričao je Boki, dok su Jeleni iz režije stigle maramice.

Komentari (0)

Loading
Jelena Mladenović Lazarov/youtube

Pročitajte još