Goca Raši našla novi posao, plata mnogo veća

Goca Raši našla novi posao, plata mnogo veća

Autor: | 10/10/2024

0

Novi posao Raše Novakovića, podrazumeva se ima veze sa muzikom. Ili bolje rečeno sa umetnošću, generalno.

Suprug Goce Tržan karijeru gradi kao uspešni bubnjar radeći u bendu koji prati pop pevačicu, a da mu je muzika strast pokazao je i ovog puta.

Boško Karanović

 

Naime, nedavno je u etar puštena Gocina nova pesma "Pelin", emotivna balada koja je odmha osvojila srca publike, a malo ko zna ko ju je stvorio.

Na Instagramu je osvanuo delić spota u kojem se autorka teksta zahvaljuje pevačici i njenom suprugu što su njene reči pretvorili u magiju.

Ono što smo odmah primetili je da je glavna muška uloga u spotu pripala upravo Novakoviću koji se odlično pokazao i kao glumac.

Osim toga, novi posao Raše Novakovića ovog puta bio je aranžman Gocine nove numere, i sva prateća organizacija od nastanka pesme do finalnog proizvoda.

Pročitajte: Rana koja nikad neće zaceliti - Brat Goce Tržan preminuo u snu

Muzička zvezda neretko ističe da joj je suprug najveća podrška kako kroz život tako i u karijeri jer se bave istim poslom.

Sada su još jednom pokazali da su savršen tandem i da sve što zajedno rade je zagarantovano da će uspeti.

Goca i Raša dokaz su da ljubav ne bira ni mesto ni vreme ni godine. Iako su mnogi sumnjali u njihove emocije, oni su nedavno proslavili deceniju braka.

Iako im se nisu sve želje ostvarile, oni uživaju u svakom novom danu koji provedu zajedno, a kako su povezani i poslovno gotovo da se nikad ne razdvajaju.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Slične Vesti

Najnovije vesti