Igra sudbine dobila novo pojačanje! Došla je i odmah promenila ono što se nije diralo od prve epizode

Igra sudbine dobila novo pojačanje! Došla je i odmah promenila ono što se nije diralo od prve epizode

Autor: | 10/10/2024

0

Serija "Igra sudbine" već sada broji 1200 emitovanih epizoda posle pet godina prikazivanja.

Oborila je sve rekorde gledanosti, postala prva serija u regionu sa preko 1000 epizoda, a toliko je zanimljiva da se kraj ne nazire.

Instagram

 

Nedavno se sjajno uigranoj glumačkoj ekipi pridružila i latino diva Koraima Tores, u našem narodu poznatija kao Kasandra.

Srpske kolege priredile su joj spektakularnu dobrodošlicu pa su lumpovali do zore što je nju posebno oduševilo, iako je znala da smo veoma srdačan narod.

Ipak, kako posao ne može da čeka već ujutru su se našli na setu a Kolumbijka ima sporednu ulogu u kultnoj sapunici.

Serija "Igra sudbine" u prethodnih nekoliko godina doživela je brojne transformacije, mnogi glumci su prekinuli snimanja, mnogi su se naknadno priključili.

Pročitajte: Srećnik! Ovaj naš glumac deliće kadar sa Kasandrom

Ali jedno je ostalo isto. To je naslovna špica, sada već toliko prepoznatljiva da na prve taktove već znamo da je reč o autroskoj pesmi Dada Topića koju je on pevao.

Da, da, lepo ste pročitali, pevao. Sada je njegovu ulogu preuzela mlađa koleginica koja ne krije koliko je srećna što je deo najuspešnijeg projekta u našem regionu.

U pitanju je Nevena Božović. Pevačica je objavila delić nove, uvodne špice i otkrila da će ona i Dado u duetu pevati numeru.

Pesma je ostala ista, ali su kadrovi koji je prate izmenjeni te sada u prvom planu možemo videti Ljubu Bulajića i Draganu Mićalović oko kojih se vrti glavna priča ove sezone.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić Antonio Ahel/ATAImages

Najnovije vesti