Na Ildinom koncertu otkrili najlepše vesti: Marina i Mihajlo Šaulić čekaju drugo dete

Na Ildinom koncertu otkrili najlepše vesti: Marina i Mihajlo Šaulić čekaju drugo dete

Autor: | 10/10/2024

0

Na koncertu Ilde Šaulić koji se večeras održava u MTS dvorani mogli smo da saznamo da je trudna Marina Šaulić, Mihajlova supruga.

Sin kralja narodne muzike Šabana Šaulića u skladnom je braku sa suprugom Marinom, koja mu je početkom prošle godine rodila ćerku Manju.

Instagram

 

Mihajlo i Marina su se sada pojavili na koncertu njegove sestre Ilde u srpskoj prestonici, a ovom prilikom su svima otkrili da očekuju još jedno dete.

U uskoj haljini pripijenoj uz telo supruga srpskog konzula u Cirihu je blistala a u prvi plan je ujedno i istakla trudnički stomak dok je strpljivo pozirala fotografima.

Vest da je trudna Marina Šaulić obradovala je najviše njihove najmilije, a s obzirom da stomak uopšte nije mali verujemo da će im se do kraja godine priključiti još jedan član porodice.

Ponosni roditelji nisu želeli da daju izjave za medije niti da otkriju kog je pola beba, te ćemo to saznati u mesecima koji su pred nama.

Pročitajte: Ćerka Mihajla Šaulića skockana i na ski stazi - Pogledajte samo te čizmice, trendseterke ih obožavaju

Ildin koncert večeras okupio je veliki broj njenih kolega i prijatelja iz javnog života koji su došli da je podrže.

Mama Goca je među prvima stigla u MTS dvoranu, a kako je otkrila prisutnim medijima, torba joj je puna maramica jer će joj sigurno biti potrebne tokom večeri.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Šaban bi, sigurni smo, bio veoma ponosan na svoju porodicu večeras. Toliko razloga za slavlje imaju, i tek će ih biti.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić Instagram

Najnovije vesti