Pronašli smo mantil Jelene Tomašević za 2.000 dinara, ima samo jednu manu

Pronašli smo mantil Jelene Tomašević za 2.000 dinara, ima samo jednu manu

Autor: | 12/10/2024

0

Mantil Jelene Tomašević idealan za jesenje dane

Jelena Tomašević sa suprugom Ivanom Bosiljčićem, prisustvovali su koncertu koleginice i prijateljice Aleksandre Radović.

M.M./ATA Images

 

Pevačica je u Sava Centru proslavila više od dve decenije impresivne karijere uz voljenu publiku, brojne prijatelje i kolege.

Osim domaćina koncerta i poznati gosti su privuli veliku pažnju javnosti, naročito pojavljivanje Ivana i Jelene koji nas uvek podsete da je skladan brak, pun ljubavi - moguć.

Pročitajte: Ne viđamo je često u ovakvom izdanju - Vrele fotke Jelene Tomašević u kupaćem kostimu usijale mreže

Ruku pod ruku, par je stigao na koncert, a kišni mantil Jelene Tomašević koji je ove sezone pravi hit, definitivno nas je naterao da razmislimo o kupovini istog.

Jelena je ponela dug kožni mantil koga je krasio diskretan kajišić sa šnalom. Pop diva je ovaj jesenji komad upotpunila crnim outfitom - širokim crnim pantalonama i bluzicom na "V" izraz, a da li je kišni mantil od prave kože ili ne u to nismo sigurni.

Sličan model od veštačke kože, uspeli smo da nađemo u radnji Reserved po ceni od 2.299 dinara.

Ipak, postoji i jedna mana na mantilu Jelene Tomašević, a to je kopčanje. Naime, one dame koje ipak vole da im mantil ima opciju za zakopčavanje, ovim modelom, sigurno neće biti zadovoljne.

M.M./ATA Images

 

Kako vam se sviđa jesenji komad neizostavan ove sezone pišite nam u komentarima.

Komentari (0)

Loading
Jelena Mladenović M.M./ATA Images

Najnovije vesti