Tamara Kalinić sa verenikom u Beogradu, ručali sa prestolonaslednikom omiljeni srpski specijalitet

Tamara Kalinić sa verenikom u Beogradu, ručali sa prestolonaslednikom omiljeni srpski specijalitet

Autor: | 13/10/2024

0

Tamara Kalinić godinama uživa u ljubavi sa Italijanom Filipom Testom, a kad god im obaveze dozvole oni obožavaju da dođu u Srbiju.

Jedna od najpopularnijih influenserki na svetu od nedavno ima svoju emisiju na jednom kablovskom kanalu gde svake nedelje ugosti prijatelje i upoznaje ih sa srpskom kulturom i običajima, sada je na red došao verenik Tamare Kalinić.

Photo by Jacopo M. RauleGetty Images for Luisaviaroma

 

Kamere su pratile svaki njihov korak u Beogradu, a ono što je posebno bilo zanimljivo jeste njihov susret sa srpskim prestolonaslednikom Aleksandrom Karađorđevićem.

Razmenjivali su iskustva, pričali o raznim temama globalnog karaktera, a kada su se dotakli teme srpske kuhinje priči nije bilo kraja.

Kako je verenik Tamare Kalinić istakao on obožava da isprobava naše tradicionalne specijalitete ali posebno su mu srcu prirasli ćevapi.

- Moram reći da obožavam srspku hranu - započeo je Filipu dijalog, a prestolonaslednik se nadovezao:

- Previše mesa, previše za moj ukus.

Pročitajte: Retko koja bi se usudila - Svi su gledali u obuću Tamare Kalinić, pitali su se samo jedno

- Znam, znam, ali to je dobra stvar. Nekad imaš puno mesa, a nije baš ukusno. Sinoć smo stigli u ponoć, a ja sam fan ćevapčića koje smo odmah jeli.

- Da, kad su dobri, stvarno su dobri - kazao je Aleksandar.

Vittorio Zunino Celotto/Getty Images

 

- Iskreno, kada sam ih pojeo bio sam u fazonu "Vau, vau". Stvarno sam oduševljen njima - završio je verenik Tamare Kalinić.

Kamera je snimala influenserkin izraz lica dok su dvojica gospodina ćaskali na razne teme, pa smo mogli da vidimo koliko je srećna i ponosna što se njenom izabraniku dopada njena rodna zemlja i naša kultura.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić German Larkin