Biblijsko ime za koje nikada niste čuli, sin Iskre Brajović sigurno ima najneobičnije ime u Srbiji

Biblijsko ime za koje nikada niste čuli, sin Iskre Brajović sigurno ima najneobičnije ime u Srbiji

Autor: | 13/10/2024

0

Sin Iskre Brajović na svet je stigao pre dva dana i najsrećnijom učinio stariju sestru Ines koja mu se najviše obradovala.

Glumica je objavila prvu fotografiju sa naslednikom iz porodilišta uz emotivan opis:

Instagram

 

"Na svetski dan devojčica, stigao je ovaj momak kao najlepši poklon devojčici koja je poželela brata," ne želeći odmah da otkriva ime naslednika.

Danas je ipak i to učinila, a ime bebe je sigurno jedno od najneubočajenijih u našoj zemlji, iako je biblijskog porekla i ima jako značenje.

- Ovom zamotuljku je Ines još dok je bio zrno graška odabrala ime. Ne znajući ni je li muško ili žensko, ona je poželela brata, koji se zove ARON.

- Zašto Aron?

- Zato što je to Mojsijev brat, učili smo iz veronauke, i znam iz filma Princ Egipta.

Pročitajte: Porodila se Iskra Brajović, ispunila ćerki najveću želju FOTO

- Dooobro...

 Međutim, daljim istraživanjem, zavolela sam to ime, divnog značenja jer verujem da nam ime umnogome odredi ko smo i kojim ćemo putem poći u životu.

Instagram

 

Od ovog malog Arona se ne očekuje da otvara mora i bude vođa naroda, dovoljno je čudo on sam po sebi - napisala je glumica i naslednica Voje Brajovića na svojim društvenim mrežama.

Sin Iskre Brajović će sa mamo koliko već sutra napustiti bolnicu i uputiti se put tek renoviranog porodičnog doma gde ga širokih ruku očekuje starija sestra koja mu je sa tatom pripremila iznenađenje.

 

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić Antonio Ahel/ATAImages

Slične Vesti