Goca Tržan: Ne krivim supruga za razvod, sve sam idealizovala

Goca Tržan: Ne krivim supruga za razvod, sve sam idealizovala

Autor: | 13/10/2024

0

Goca Tržan o razvodu nikada nije ćutala, naprotiv, neretko je jedno od pitanja koje joj novinari postave vezano za njen prethodni brak sa rijaliti učesnikom Ivanom Marinkovićem.

I ne bi tu verovatno ništa bilo ni seznacionalno ni neverovatno da se Lenin tata nije otisnuo u nekoliko rijaliti programa gde neretko spominje bivšu suprugu i majku njegove starije naslednice.

M.P./ATAImages

 

U vezi su bili pet godina, u braku jednu manje. Ubrzo po upoznavanju otpočeli su zajednički život, zatim stali na ludi kamen i postali roditelji devojčice koja će sledeće godine proslaviti punoletstvo.

Iako je to bila velika ljubav, mnogo je bilo problema i prepreka preko kojih nisu uspeli zajedno da pređu, a kako je i sama pevačica u nekoliko navrata isticala - razvod je za nju bio jedno jezivo iskustvo.

Sreća joj se ponovo osmehnula nešto kasnije kada je upoznala bubnjara Rašu Novakovića sa kojim je i dan danas u skladnom i harmoničnom braku u kojem zajedničkim snagama odgajaju njenu mezimicu.

Goca Tržan o razvodu od Ivana Marinkovića govorila je nebrojano puta ali se sada dotakla toga ko je kriv što je do kraha braka usledilo:

Pročitajte: Goca Raši našla novi posao, plata mnogo veća

- Ne krivim svog tadašnjeg supruga za naš razvod jer mislim da je ta odgovornost za jedan odnos uvek obostrana i podjednaka.

Moja je možda bila što sam idealizovala neke stvari, što nisam isekla sve na vreme. U mojoj glavi on je podneo deo svoje odgovornosti.

Ja sam se zaista na svu sreću razvela jer mislim da sam puno napredovala u svakom smislu nakon razvoda. Većina žena koju poznajem želi nečemu da da i poslednju šansu u nadi da će se nešto popraviti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HYPE TV (@hypetv.rs)

Nikada nisam krivila svog supruga što meni nije dobro u braku, jer uvek moraš krenuti od sebe da vidiš šta ti možeš da uradiš kako bi popravio odnos. 

Ili da ga prekineš ako se ne osećaš dobro pored nekoga čak iako popraviš taj odnos - ispričala je iskreno muzička zvezda Snežani Dakić u njenoj emisiji.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić Boško Karanović

Slične Vesti

Najnovije vesti