Atina Tošić iznenadila pojavljivanjem: Mnogo se razlikuje od sestre Nike

Atina Tošić iznenadila pojavljivanjem: Mnogo se razlikuje od sestre Nike

Autor: | 14/10/2024

0

Starija ćerka Jelene Karleuše i Duška Tošića 7. septembra proslavila je 16. rođendan.

Kako su u najdelikatnijim godinama adolescenije i Atina i njena godinu dana mlađa sestra Nika majka se trudi da ih zaštiti od svega što se u medijima o njoj plasira.

Instagram

 

Pre nekoliko godina Atina Tošić naglo se povukla sa društvenih mreža, iako je imala armiju pratilaca na Instagramu.

Dok je Nika jedna od glavnih influenserki mlađe generacije, te redovno obaveštava pratioce o svemu zanimljivom što se u njenom životu dešava, a to je svakako sada polazak u srednju školu.

Sinoć smo imali prilike posle duže vremena da uočimo Atinu u bekstejdžu dok je Jelena nastupala, a društvo joj je pravila baka Danijela, Divnina rođena sestra.

Ponosna mama je podelila fotografiju starije naslednice koja se u mnogome razlikuje od sestre koja se pre izvesnog vremena ofarbala u svetlije nijanse.

Pročitajte: Rođendan u Diznilendu - Jelena sa ćerkama ovako proslavlja njihove rođendane FOTO

Starija ćerka Jelene Karleuše i dalje ima prirodnu boju kose, a svi znamo da se pre nekoliko godina uspešno otisnula u manekenske vode.

Jelena je neretko isticala da ćerkama nikad neće braniti da se bave muzikom ukoliko to budu želele, ali kako je otkrila Nika ima više dara za pevanje od Atine.

Instagram/karleusastar

 

Ona je od mame nasledila visinu i duge noge, te ni ne čudi što je poželela da šeta modnom pistom samouvereno i sigurno.

Tada ju je mama svesrdno bodrila iz prvih redova dok je ona to sinoć činila u prvim redovima na Jeleninom koncertu i u društvu bake uživala u maminom performansu.

 

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić Instagram

Slične Vesti

Najnovije vesti