Srce ne bira! Za njega će se udati Jelena Karleuša

Srce ne bira! Za njega će se udati Jelena Karleuša

Autor: | 15/10/2024

0

Jelena Karleuša i Duško Tošić pre tačno mesec dana potpisali su sporazumni razvod braka nakon 16 godina zajedničkog života.

Pop diva tada je istakla da sa ocem njenih ćerki ne želi da ima bilo kakav kontakt, a ubrzo potom počele su spekulacije na temu ko bi mogao da bude budući muž Jelene Karleuše kao i da li je ona sada zaljubljena.

F.S./ATAImages

 

Od razvoda do sad pevačica neretko gostuje u televizijskim emisijama i podkastima gde govori o raznim temama, a nezaobilazna je, pretpostavljate, ljubav.

Pre izvesnog vremena gradom su počele da kruže priče kako je muzička diva sreću pronašla kraj 16 godina mlađeg košarkaša, a ona do danas to nije potvrdila ali ni demantovala.

Štaviše, nedavno kada je gostovala na Informer televiziji gde je birala ko je najbolji frajer, ona je upravo izabrala Nikolu Jovanovića sa kojim je mediji povezuju.

Bilo kako bilo, Jelena ističe da je zaljubljena isključivo u sebe, a da joj muškarac treba kao vid razonode i uživanja te da o venčanju ne razmišlja.

Pročitajte: Jelena Karleuša pokazala venčanicu u emisiji, lepša od one u kojoj se udala za Duška ili ipak ne?

Ipak, ukoliko bi kroz nekoliko godina do svadbe došlo, postoji samo jedan muškarac, ili bolje rečeno tip muškarca, koji bi mogao da bude budući muž Jelene Karleuše.

- Kada bi u ludilu i noćnoj mori poželela opet da se udam, dobro bih razmislila da li bi bio političar ili kriminalac.

 

 

Zato što sve ima svoje čari, ali baš bih dobro razmislila. Možda ipak kriminalac, to je nešto što mi je sad uzbudljivo - izjavila je pop diva.

Da li je ovime htela da stavi tačku na navode da je ponovo u emotivnoj vezi sa sportistom ili se jednostavno u svom stilu šalila na sopstveni račun, ne znamo. Vreme će pokazati.

 

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić F.S./ATA Images

Pročitajte još

Najnovije vesti