Saša Đorđević operisan, evo u kakvom je stanju

Saša Đorđević operisan, evo u kakvom je stanju

Autor: | 16/10/2024

0

Tokom jučerašnjeg dana javnost je uznemirila vest da je legendarni srpski košarkaš i trener Aleksandar Đorđević operisan.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Proslavljeni sportista nalazi se na Ortopedskoj klinici na Banjici, gde je podvrgnut hirurškom zahvatu. Tačnije, ugrađen mu je veštački kuk.

Pročitajte: Možete li da ga zamislite sa kosom? Ovako su Seka i Saša Đorđević izgledali pre 23 godine, ne biste ih prepoznali za tri života (foto)

Problem sa kukovima Aleksandar Đorđević ima dugi niz godina, a pre više od jedne decenije već je imao jednu operaciju, i to na istoj klinici.

Ovog puta, morao je da operiše i drugi kuk.

Omiljeni srpski sportista, koji je nebrojeno mnogo puta obradovao naciju, što kao igrač reprezentacije, što kao selektor, posle operacije oglasio se putem društvenih mreža.

„Moja druga operacija kuka je prošla odlično, baš kao i pre 10 godina. Hvala prof. Baščareviću iz beogradske bolnice na Banjici i njenom divnom osoblju. Želim da zahvalim najboljem hirurgu i izuzetnoj osobi. Vidimo se uskoro na ski-stazama... i košarkaškim terenima, naravno”, napisao je Đorđević na društvenoj mreži X.

 

 

Komentari (0)

Loading
Eva Čubrović Antonio Ahel/ATAImages

Pročitajte još

Najnovije vesti