Gas do daske i podrška koleginica sa klase

Gas do daske i podrška koleginica sa klase

Autor: | 16/10/2024

0

Film „Prva klasa – pun gas!”, reditelja Vladimira Popovića, premijerno je prikazan u bioskopu „Sinepleks” u TC Ušće.

Jovana Jarebica

 

Autorska ekipa želela je da snimi omaž kultnoj „Nacionalnoj klasi”, u kojoj je legendarni Dragan Gaga Nikolić ostvario ulogu za pamćenje.

Pročitajte: Da li je baš on naslednik Gage Nikolića - Godine mu dobro stoje, a sede ne broji

- Gaga i Milena su bili moji idoli. Lepe emocije me vezuju za njih. Ovaj film je najmanje što smo mogli da uradimo kako bismo ljude podsetili na naše velikane – poručila je glumica Olga Odanović.

U filmu „Prva klasa – pun gas!” igra brojna i proverena glumačka ekipa: Rade Ćosić, Miodrag Radonjić, Matea Milosavljević, Nenad Jezdić, Ljubomir Bandović, Andrija Milošević, Hristina Popović...

Antonio Ahel/ATAImages

 

Uoči projekcije filma organizovana je promotivna vožnja tokom koje su kaskaderi simbolično napravili nekoliko krugova trkačkim automobilima, uz nastupe poznatih muzičara.

Antonio Ahel/ATAImages

 

- Mislim da smo napravili jedan lep, bajkovit film koji će se ljudima dopasti – poručio je Miodrag Radonjić. Pred foto-reporterima je pozirao sa suprugom Milicom, koja prati supruga na svim, za njega, važnim događajima.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Crvenim tepihom prošetale su brojne poznate zvanice, među kojima je bilo dosta glumaca.

Mnogima nije promaklo da su Miloš Petrović Trojpec i Matea Milosavljević, koji su donedavno bili u emotivnoj vezi, došli odvojeno.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Antonio Ahel/ATAImages

 

Posebnu pažnju privukle su Nina Janković i Tamara Dragičević, koje su za premijeru izabrale zanimljive odevne kombinacije.

Jovana Jarebica

 

Inače, njih dve su, zajedno sa Miodragom Radonjićem, studirale kod profesora Dragana Petrovića Peleta. Glumačka klasa koja je te 2007. godine upisala Fakultet dramskih umetnosti i danas je jedna od najuspešnijih, a ono što je za svaku pohvalu jeste činjenica da su nakon svih ovih godina ostali dobri prijatelji, koji se podržavaju u svakoj prilici.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Antonio Ahel/ATAImages

 

Komentari (0)

Loading
Eva Čubrović Jovana Jarebica

Pročitajte još

Najnovije vesti