Deca Nikole Đurička imaju jasan stav prema životu u Srbiji, ostaju u Americi

Deca Nikole Đurička imaju jasan stav prema životu u Srbiji, ostaju u Americi

Autor: | 16/10/2024

0

Prošlo je pet godina otkako se Nikola Đuričko sa suprugom Ljiljanom, ćerkom Nađom i sinom Đorđem preselio u Ameriku. I, po svemu sudeći, nije pogrešio.

Nino Rakićević

 

Vrata filmske industrije otvorio je talentom i harizmom, a uloge su brzo počele da pristižu.

Pročitajte: Stan je zamenio dvospratnom kućom - Zavirite u dom Nikole Đurička u Los Anđelesu

- Prošlo je pet godina, kao i jedna pandemija. Podeljen mi je osećaj vremena, jer jedan deo mene ima utisak da je prošlo 20 godina, a drugi da je sve to trajalo pet dana. Sve u svemu, vrlo uzbudljivo – rekao je nedavno Nikola za ovdašnje medije.

Priznati glumac, koji je u međuvremenu počeo da se bavi i muzikom, često navraća u rodni grad. Imajući u vidu da ove jeseni obilazi Srbiju sa novim stendapom „Showbiz“, mnogi su pomislili da je Amerika prošlost.

- Ne, ja i dalje živim u Americi sa svojom porodicom – demantovao je Nikola Đuričko glasine da se definitivno vraća kući.

Novi početak u 45. godini opisao je kao nešto nepoznato, u šta je hrabro zakoračio. Kako je rekao, želeo je da dalje raste i razvija se, a to se uklopilo u porodične planove.

Instagram

 

Njegova deca Nađa i Đorđe u „obećanu zemlju“ stigli su kao tinejdžeri, a prilagođavanje novoj sredini proteklo je u najbolje mredu.

- Ćerka Nađa je upisala studije međunarodnih odnosa i prava, trenutno je na studijskom semestru u Bolonji. Sin Đorđe je krenuo u srednju školu i prošle godine je proglašen za sportistu svoje generacije jer je odličan u pet sportova – otkrio je ponosni otac.

- Supruga Ljiljana i ja radimo svoje. Ali, evo me, svake godine obavezno dolazim nekoliko puta. To mi mnogo znači – poručio je Nikola.

Komentari (0)

Loading
Eva Čubrović Instagram

Pročitajte još