Žena se porodi u 45. godini i 12 dana kasnije izgleda ovako, Marija Kilibarda na meti komentara

Žena se porodi u 45. godini i 12 dana kasnije izgleda ovako, Marija Kilibarda na meti komentara

Autor: | 17/10/2024

0

Petog oktobra u prepodnevnim časovima na svet je stigla devojčica Senja Vučelić koju su roditelji dugo iščekivali.

Beba sa mamom i tatom uživa u porodičnom domu, a Marija Kilibarda posle porođaja prvi put je danas prošetala i nakratko sela u kafić kako bi se ispričala sa kumom.

Ivan Vučićević

 

Po izlasku iz porodilišta fotografi su usnimili tročlanu porodicu, a ponosna mama tada je otkrila da po ceo dan plače jer i dalje ne veruje da im se ostvario najveći san.

Njeno tadašnje pojavljivanje izazvalo je razne komentare, posebno to da se ona u trudnoći dosta nagojila te da joj je višak kilograma veoma primetan iako je bila odevena u potpuno crni stajling.

Ona za te izjave nije marila jer je najsrećnija što je njihova devojčica stigla te joj je 24 časa dnevno potpuno posvećena. Ipak, danas je Senju pričuvao tata Bane.

Dok je mama uživala u jesenjem, oktobarskom suncu sa kumom na kafi koja je trajala celih 25 minuta, taman toliko da kažu jedna drugoj samo ono najbitnije.

Pročitajte: Senjina nosiljka netipična za devojčice - Marija ćerku iz porodilišta iznela u ovome

Momenat iz kafića zabeležile su i podelile na društvenim mrežama, a ono što nam je prvo zapalo za oko jeste kako Marija Kilibarda posle porođaja izgleda.

Prošlo je svega 12 dana od kada je na svet donela ćerku, a čini se da je prelepa voditeljka već vratila kilažu pre trudnoće.

Instagram

 

Širokim osmehom i glomaznim naočarima prekrila je lice, a na sebi je imala rozikasti džemper pa se njena figura ne vidi u potpunosti.

Mnogi njeni pratioci uputili su joj niz pozitivnih komentara na račun fizičkog izgleda nepune dve nedelje od porođaja.

Marija je dokaz da se sve može kad se hoće, a i voljena i srećna žena ne može da izgleda drugačije nego savršeno jer isijava pozitivnom energijom.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić Amir Hamzagic/ATA Images

Najnovije vesti