Kad su u sudu stale jedna pored druge, svi su se iznenadili: Ovoliko je Jeca viša od Cece

Kad su u sudu stale jedna pored druge, svi su se iznenadili: Ovoliko je Jeca viša od Cece

Autor: | 17/10/2024

0

Visina Jelene Karleuše i Cece Ražnatović sve zanima

Godinama, tačnije decenijama traje suđenje između Jelene Karleuše i Svetlane Cece Ražnatović po više različitih osnova.

Uglavnom se trude da jedna drugu izbegnu u sudnici, ali i kad do susreta dođe, oni ne budu nimalo prijatni, naprotiv.

ata images/antonio ahel/M.M.

 

Bude tu teških reči, bude i ignorisanja ali ono što je najprimetnije pri njihovom susretu, pored netrpeljivosti, jeste visina Jelene Karleuše i Cece Ražnatović. Odnosno, koliko je pop diva viša od koleginice.

Obe pevačice važe za jedne od najlepših i najzgodnijih dama na našoj javnoj sceni, dok se njihov izgled svakodnevno upoređuje i komentariše, a odevne kombinacije su im čak u par navrata bile identične, na osnovu čega se može zaključiti da imaju sličan ukus kada su komadi odeće u pitanju.

Malo ko zna da je Ražnatovićeva visoka 173 cm, ali zbog dužine nogu mnogi misle da je viša, dok Karleuša i bez štikli ima 180 cm, a tu joj parira i pevačica Lepa Brena.

I dok se Jeca i Ceca sastaju samo na sudu tokom ročišta, poznato je da obe imaju armiju svojih fanova koji ih prate u stopu, podržavaju i bodre, a one im neretko daju materijala da se međusobno prepiru.

Pročitajte: Srce ne bira! Za njega će se udati Jelena Karleuša

Pa se tako nedavno i na društvenim mrežama pokrenula polemika o tome koja bolje izgleda s obzirom da ni razlika u godinama nije velika.

Tu ipak Ceca ima prednost u odnosu na JK. Verovali ili ne razlika u godinama između dve muzičke dive je samo pet, u korist Ražnatovićke.

Antonio Anhel / Ata images

 

Mada je sve stvar ukusa, moramo da zaključimo da kako Ceca tako i Jeca odlično izgledaju, a kako razlika niti u visini niti u godinama nije velika i strašna, ko zna, možda nekad dođe i do pomirenja među njima.

Vreme će pokazati. A vas pitamo da li ste iznenađeni ovim podacima?

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić Antonio Anhel Ata images / Instagram

Najnovije vesti