Gudelj obrisao sve zajedničke fotografije, a ona profil, došao je kralj ljubavi?

Gudelj obrisao sve zajedničke fotografije, a ona profil, došao je kralj ljubavi?

Autor: | 18/10/2024

0

Gudelj raskinuo sa devojkom ili ne

Nemanja Gudelj i Anastasija Ražnatović sreću su pronašli daleko od Srbije, gde porodica Gudelj ima svoje parče raja.

Instagram

 

Nemanja uveliko gradi fudbalsku karijeru, dok njegova supruga Anastasija ponovo plovi muzičkim vodama, a nedavno nas je obradovala sa hitovima za svačiji ukus. 

Kako smo imali prilike u više navrata da vidimo, Nemanja i Anastasija naš uživaju u braku. Par svaki slobodan trenutak koristi za putovanja ili za noćni provod u kome se opuštaju uz dobru muziku i još bolje društvo.

Pročitajte: Anastasija Ražnatović priznala - Istina je, posle dve godine... Ceca odmah reagovala

Međutim, brat Nemanje Gudelja, Dragiša, čini se da je promenio život iz korena.

Nedavno je objavio kraj fudbalske karijere, povukao se u medijsku ilegalu, ali i obrisao mnogo fotografija na kojima je bio sa svojom izabranicom manekenkom Lanom Lazarević.

Sa druge strane atraktivna manekenka obrisala je Insagram profil na kome je takođe imala mnoštvo fotografija sa Dragišom, a da li je došlo do rastanka postavlja se pitanje koje mnoge muči.

Instagram

 

Podsetimo, Nemanja i Anastasija su 2023. godine letovali u Sen Tropeu, baš sa Lanom i Dragim, tada nije bilo ni naznake da će njih dvoje učiniti ovako drastične korake.

Instagram

 

Cecina ćerka se, kao smo mogli da vidimo tada, sjajno slaže lepom Lanom, koja studira na američkom univerzitetu u Beču, a svojevremeno su je povezivali sa reperom Vojažom.

 

 

 

Komentari (0)

Loading
Jelena Mladenović Boško Karanović

Slične Vesti

Pročitajte još