Otac Marije Kilibarde, gospodin koji je ćerkinu ruku dao Banetu

Otac Marije Kilibarde, gospodin koji je ćerkinu ruku dao Banetu

Autor: | 18/10/2024

0

Otac Marije Kilibarde je pravi gospodin

Marija Kilibarda nedavno je na svet donela devojčicu Senju koju je dobila u braku sa Banetom Vučelićem.

Antonio Anhel Ataimages

 

Po izlasku iz porodilišta fotografi su usnimili tročlanu porodicu, a ponosna mama tada je otkrila da po ceo dan plače jer i dalje ne veruje da im se ostvario najveći san.

Voditeljka Marija Kilibarda često se pohvali nekom fotografijom člana svoje porodice na društvenim mrežama, na kojima je veoma aktivna.

Pročitajte: Žena se porodi u 45. godini i 12 dana kasnije izgleda ovako, Marija Kilibarda na meti komentara

Njenu majku Žanetu obožavaoci koji je prate na Instagramu videli su veliki broj puta, a nedavno je prvi put objavila fotografiju sa svojim ocem Vlajkom.

Fotografija koju je objavila u okviru storija na društvenoj mreži nastala je na slavlju na kojem je bila sa ocem, pa je njega konačno pokazala javnosti.

Na njoj smo mogli da vidimo da je voditeljka crte lica nasledila na oca, a do izražaja najviše dolazi to što imaju mnogo sličnosti u predelu očiju, a gotovo da su svi konstatovali da je otac Marije Kilibarde pravi gospodin!

instagram/kilimara

 

Majku Žanetu smo viđali više puta u javnosti i ubrzo nam je bilo jasno od koga je Marija nasledila visinu, lepotu, harizmu, stil, a i pozitivnu energiju.

ATA Images

 

Mama je privukla veliku pažnju kada je popularna voditeljka i autorka emisije „Sve u svemu“ prošle godine na Instagramu objavila njenu fotografiju sa psom.

 

Komentari (0)

Loading
Jelena Mladenović Dušan Milenković / ATA Images

Pročitajte još

Najnovije vesti