Šta se dešava kod Teodosića? Posle priča o razvodu, konačno znamo šta je istina

Šta se dešava kod Teodosića? Posle priča o razvodu, konačno znamo šta je istina

Autor: | 19/10/2024

0

Brak Jelisavete Orašnin i Miloša Teodosića početkom ove godine bio je pred najvećim iskušenjem kada se danima pisalo da su pred razvodom.

Iako se njih dvoje povodom tih natpisa nisu oglašavali, jasno je da je sve bilo na nivou spekulacija s obzirom da su opstali zajedno.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Uz pomoć bračnog savetnika kojeg redovno posećuju uspeli su da prevaziđu sve probleme i krize koje su se pojavile po preseljenju u srpsku prestonicu.

Celo leto proveli su na primorju sa Petrom i Bogdanom a sa prvim danima leta, tačnije na sedmu godišnjicu braka odlučili su da naslednike krste.

Proslava je bila pažljivo planirana i realizovana uz prisustvo bliskih prijatelja i porodice.

Za Petru je kumstvo preuzeo Teov dugogodišnji prijatelj, Srđan, dok je njihovu ćerku krstila Tanja Krstić, supruga proslavljenog košarkaša Nenada Krstića.

Pročitajte: Cela Arena sinoć je gledala u Petru i Bogdana, ovako se bodri tata FOTO

Oni su se potrudili da ovaj važan trenutak prođe u miru i harmoniji, bez prisustva paparaca i neželjenih komentara.

- Jelisaveta i Teo planirali su da krste decu još tokom korone, ali je pandemija sprečila organizaciju slavlja. Ovoga puta, rešili su da to završe u krugu najbližih i sve sačuvaju od javnosti.

I dok je njihovog sina Bogdana krstio Teov najbolji drug Srđan, malenu Petru krstila je supruga proslavljenog košarkaša Nenada Krstića, Tatjana.

Bane T. Stojanović/ATAImages

 

Sinoć je i zvanično stavljena tačka na bilo kakve spekulacije povodom njihovog odnosa s obzirom da se glumica pojavila sa naslednicima na utakmici Crvena Zvezda - Barselona.

Njih troje su svim snagama bodrili tatu odnosno supruga koji je još jednom briljirao na terenu pruživši sjajnu partiju.

Sada je definitivno da je brak Jelisavete Orašanin i Miloša Teodosića prevazišao sve probleme te da ponovo uživaju u ljubavi.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić Dušan Milenković, Bane T. Stojanovic / ATA Images

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti