Milica Milša posle tri decenije konačno otkrila istinu o ocu njenog sina

Milica Milša posle tri decenije konačno otkrila istinu o ocu njenog sina

Autor: | 19/10/2024

0

Svi su dugo pitali ko je bivši partner Milice Milše sa kojim je pre tri decenije dobila sina jedinca, Antonija koji nosi ime njegovog dede.

Glumica je na četvrtoj godini studija zatrudnela sa misterioznim muškarcem i odlučila da rodi dete, a u tome je od prvog trenutka imala ogromnu podršku roditelja.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Ipak, nikada se nije saznalo ko je otac njenog sina kojeg je kasnije prihvatio i odgajio njen suprug, Žarko Jokanović sa kojim je nedavno proslavila 25 godina braka.

Govoreći o mladosti i trudnoći, dramska umetnica je uvek isticala da ništa ne bi bilo moguće bez podrške njenih roditelja.

Miličin sin Antonije dobio je ima po dedi, ali lepa glumica nikada nije otkrila ko je otac dečaka koga je rodila ne četvrtoj godini fakulteta.

Prvih šest godina sina je podizala sama, uz nesebičnu pomoć roditelja, trudeći se da ne zapostavi studije, a kasnije i karijeru.

Pročitajte: Milica Milša jasna - Imam 56 godina i ne želim da imam 26, niti da budem mlada

‒ Reći ću vam samo podatak da se Antonije rodio 9. aprila, a ja sam krajem maja sa diplomskom predstavom igrala u Ateljeu 212. To ne bih mogla da izvedem bez ogromne podrške majke i oca ‒ otkrila je Milica jednom prilikom.

Uvek je odbijala da odgovori na pitanje ko je Antonijev biološki otac uvek ističući kako je njegov jedini tata Žarko koji ga je podigao i vaspitao.

Ipak, sada je rešila da progovori i otkrije makar nešto što do sada nismo znali, govoreći za Blic televiziju:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BLIC Zabava (@blic_zabava)

- Posle 29 godina nema tu šta da se priča - bila je surovo iskrena glumica.

I tako i dalje nismo saznali ko je bivši partner Milice Milše, koji činjenica, nikada se nije medijski eksponirao. Pa ko zna, možda ni ne živi u našoj zemlji.

 

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić Gloria Arhiva

Pročitajte još

Najnovije vesti