Melina Džinović ponovo u Beogradu, ne krije koliko uživa u najboljem društvu

Melina Džinović ponovo u Beogradu, ne krije koliko uživa u najboljem društvu

Autor: | 19/10/2024

0

Povratak Meline Džinović u Srbiju dugo se iščekivao

Od kada su u martu ove godine stavili tačku na 10 godina dug brak, Melina Džinović, modna kreatorka, iselila se iz velelepne vile na Senjaku.

Nekoliko meseci provela je u penthausu na Novom Beogradu, da bi pred leto spakovala kofere i otišla u toplije krajeve i tamo gde, ipak, najviše voli da boravi. U Monako.

Miloš Nadaždin

 

Kako je pevač istakao, njegova bivša supruga u lošim je odnosima sa sinom Kanom, dok joj je mezimica sve oprostila te je čitavo leto provela na primorju na maminoj novoj adresi.

Sa prvim danima jeseni, u Beogradu smo imali prilike da vidimo upravo Melinu i to na jednom od najpopularnijih prestoničkih mesta.

Petak veče rezervisan je za dobru zabavu, a Đina i njena mama to najbolje znaju pa su se uputile u elitni prestonički kafić u kojem je uvek dobar provod.

Zajedničke trenutke sa majkom zabeležila je upravo Džinovićeva naslednica, a da li im je još neko pravio društvo - ne znamo.

Pročitajte: Đina Džinović pokazala sa kim uživa kod Meline u Monaku, Harisu neće biti svejedno FOTO

Povratak Meline Džinović u Beograd pretpostavlja se da je prvobitno zbog poslovnih obaveza jer je u pripremi njena nova modna kolekcija.

Melina je i te kako vredna, pa uveliko sprema nove kreacije i promoviše posao kojim se godinama bavi, a u tome joj pomaže i ćerka.

Instagram

 

Đina je i sad pokazala svoje novo izdanje u kreaciji majke, pa ju je označila u objavi, a u jednom momentu je u kadar upala plavuša za koju su na društvenim mrežama odmah pisali da je reč o Melini.

Harisovu bivšu ženu dugo nismo videli u javnosti, a poznato je da razvod još uvek nije komentarisala.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić Miloš Nadaždin

Pročitajte još

Najnovije vesti