Nina Badrić u zagralju muškarca s kojim su je povezivali pre 16 godina

Nina Badrić u zagralju muškarca s kojim su je povezivali pre 16 godina

Autor: | 20/10/2024

0

Pop diva Nina Badrić ove godine proslavila je 52. rođendan. Mnogi kažu da joj godine idu u prilog, pa i da na pragu šeste decenije izgleda bolje nego na početku karijere.U junu je objavila singl “Ono kad”, uvertiru u novi album, a njeni obožavaoci s nestrpljenjem čekaju kada će krenuti na regionalnu turneju koju je najavila.

Instagram/badrich

 

Sudeći po objavama na društvenim mrežama, leto je provela odmarajući se - što u svojoj predivnoj kući na Hvaru, što obilazeći grčka ostrva sa prijateljima.

Pročitajte: Nina Badrić na medenom mesecu - Uživamo, jer život je da se živi

Ljubavni život lepe pevačice oduvek je privlačio veliku pažnju, tim pre što se ona svim silama trudila da privatnost sačuva daleko od radoznalih očiju.

Kao što je poznato, bila je udata za biznismena Bernarda Krasića. Venčali su se 2006. godine, posle višegodišnje veze, ali brak nije potrajao. On se kasnije oženio Laticom Ivanišević, sa kojom je iznova zasnovao porodicu. Danas imaju dvoje dece i vode miran, povučen život.

Sa druge strane, Nina Badrić se još uvek nije odlučila da ponovo stane pred matičara.

Andreja Damnjanović

 

I dok se mnogi pitaju postoji li trenutno u njenom životu neko poseban, pevačica je objavila zajedničku fotografiju sa muškarcem s kojim su je svojevremeno dovodili u vezu.

“Gdje god da spustim kofere tebi poželim dobar dan,” citirala je stihove svoje pesme u opisu fotografije na kojoj je u zagraljaju Gorana Ivaniševića, pa dodala: “Nije svakom ovakva živuća legenda od čovjeka bila u spotu.”

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

 

Nekadašnji teniser pojavio se u spotu za pesmu “Da se opet tebi vratim”, koji je Nina Badrić snimila 2008. godine. Glumili su zaljubljeni par, a zadatak su toliko dobro i verodostojno odradili da su krenule glasine kako su njih dvoje zaista u vezi.

- Srećan sam jer sam radio sa damom koja zna kuda ide, a plus i izvrsno izgleda – rekao je tada Ivanišević. Bivši trener Novaka Đokovića u braku je sa Nives Ivanišević, jednom od najlepših Hrvatica.

Komentari (0)

Loading
Eva Čubrović Instagram/badrich

Pročitajte još

Najnovije vesti