Lepa Brena slavi rođendan, na adresu stigla posebna čestitka

Lepa Brena slavi rođendan, na adresu stigla posebna čestitka

Autor: | 20/10/2024

0

Lepa Brena rođena je u Tuzli, 20. oktobra 1960. godine, pa tako danas obeležava 64. rođendan.

Instagam

 

Najveća zvezda ovih prostora za godine, čini se, ne mari mnogo, a to je pokazala i porukom na majici, koja glasi: Boli me uvo za sve, ja imam svoje sne.

Pročitajte: Od ovoga će se obogatiti, Lepa Brena započela novi biznis

Čini se da je Lepa Brena većinu svojih snova do sada ostvarila: uspešna je u poslu kojim se bavi, ima srećan brak, sinove na koje je ponosna, a može se pohvaliti i odličnim izgledom.

Svih ovih decenija folk zvezdu u stopu je pratila armija fanova, a tako je i danas, o čemu svedoči podatak da je rasprodala čak četiri Arene u Zagrebu, gde će gostovati u decembru.

Lepa Brena je na svom Instagramu podelila neke od poruka sa najlepšim željama, koje je dobila na današnji dan.

Među prvima joj je čestitala Aleksandra Prijović, uz reči: “Srećan rođendan najvećoj”.

Instagram screenshot

 

Čestitka je stigla i od Dragane Mirković, koja je objavila snimak sa zajedničkog nastupa, uz poruku “Happy birthday”.

Instagram screenshot

 

Dve velike zvezde folk muzike decenijama su bliske prijateljice. Ipak, mnogi još uvek pamte da je bilo dana kada nisu govorile. Sve se desilo posle smrti zajedničkog menadžera Rake Đokića, kada se pronela priča da su njih dve u svađi.

Gostujući u Minimaksovoj emisiji pre mnogo godina, Brena je objasnila o čemu se radilo:

- Mi nismo u svađi, ali ja, s ozbirom na neke okolnosti u tom trenutku, nisam mogla da izdržim da ne kažem ono što mislim. I kada sam vrlo emotivno pogođena, nastojim da to sakrijem pred publikom i javnošću, jer ljudi vole da vide samo ono lepo što nam se dešava.

- To je bio jedan od najtežih udaraca u mom životu kada je Raka otišao, i nisam mogla u tom trenutku da se suzdržim i da prećutim ono što me je najviše zabolelo. Ne svađam se ni sa kim i u principu sam veliki diplomata, možda i zbog mog znaka...

Lepa Brena i Dragana Mirković sve loše što se dešavalo odavno su ostavile u prošlosti i sa osmehom gledaju na dane koji dolaze.

 

Komentari (0)

Loading
Eva Čubrović Antonio Ahel/ATA Images

Pročitajte još

Najnovije vesti